上一頁下一頁
發新話題

相擁到天亮.....(p.8 ending/p.9最後更新)

收藏  |  訂閱
137  20.9k

原本8掛妹你係球王好好波~又大又滑

真係想摸

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 06:28 PM 發表 查看引用來源
我搬左啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你搬左????? 唔明?? 搬左去邊?

紫跟我去荒島了 , 想知道就pm給我xxn

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 05:49 PM 發表 查看引用來源
"其實... 我到而家都好鍾意你...." 我地又再一次kiss...
kiss既同時~ 佢亦準備進入... 我即刻叫停! 我問佢袋袋呢...
佢竟然話冇....
成盆冷水照頭淋既感覺.........
唔好以為諗住一句我仲好鍾意你就唔洗用dom do ...
點會,你都係講自己經驗,如果你唔想俾人媽叉,作野滿足人,同色情故事有乜分別

故事正!!!:smile_o12: PSOT!相!!!

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-24 05:49 PM 發表 查看引用來源
"其實... 我到而家都好鍾意你...." 我地又再一次kiss...
kiss既同時~ 佢亦準備進入... 我即刻叫停! 我問佢袋袋呢...
佢竟然話冇....
成盆冷水照頭淋既感覺.........
唔好以為諗住一句我仲好鍾意你就唔洗用dom do ...
:smile_o14:
老實講....到左果一刻....我一定會沖落街買.......
因為我都試過......
我未試跑咁快.....-_-:smile_o13: :smile_o13:

應承左推薦30就post相...相在此!!! 背脊麻麻地... 唔好介意!
此乃我既最後更新!

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-25 12:53 PM 發表 查看引用來源
應承左推薦30就post相...相在此!!! 背脊麻麻地... 唔好介意!
此乃我既最後更新!

thx for sharing!! 你的靚背感覺好滑~~

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2010-11-25 12:53 PM 發表 查看引用來源
此乃我既最後更新!

Feeling lonely? 等MrHH黎陪你啦~!!:smile_30:

睇黎你都識執下相咁ro~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆