上一頁下一頁
發新話題

===又加左新相(p.1)---[更新下集P.15 #220~]===K房中口爆了*0* 多多支持

收藏  |  訂閱
266  73.7k

波細先容易一手渣爆麻~

引用:
原帖由 Harson 於 2010-9-1 12:04 PM 發表 查看引用來源
波細先容易一手渣爆麻~
我唔鐘意渣爆..我鐘意捧住黎錫,波仔唔大可以好容易錫均佢:smile_o05:

You are so good, love to have a gf like you.

thanks for sharing

姐姐好有心    我地講過d咩都有睇到<3

引用:
原帖由 v黛瑪v 於 2010-8-31 07:45 PM 發表 查看引用來源
話說之前開過post請教過甘多位師兄師姐點先可以令老公仔更開心
講過一有成果就開post報告
哈哈...宜家可以報告戰果啦:smile_o05:

話說早幾日同老公仔出街,行到悶悶地又冇乜野做,唯一有冷氣又唔使行既地方就係.. ...
細到不行..請見諒..

my reply:    ---------not small la

回覆 1# 的帖子

好正~! 因為有k房口爆event~
好sweet~! 因為係樓主同老公做~
好謙~! 因為引死人的胸居然話細到不行~
好乖~! 口爆左吞埋真係好好的,老公怕妳辛苦但仍然願意值得一讚~!

引用:
原帖由 v黛瑪v 於 2010-8-31 10:04 PM 發表 查看引用來源
三先生>>教左口技.點用條「利」..仲有摸袋底,提子甘囉...
              不過我未用哂..xD
small_fat_boy>>thank you
wonghms>>haha,,,,thzzzz lol
未用哂下次再用~!
努力,再接再厲~
再上來報告~!!!

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-8-31 11:14 PM 發表 查看引用來源
兩個人去唱k 就有獨立廁所
係我太out 定而家咁先進呢:smile_13: :smile_40:
有時間k少人會俾大房你~
我都試過2人用12人大房~~~

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2010-8-31 11:40 PM 發表 查看引用來源
我honey就試過係泳池拉佐我入男更衣室殊幫佢含啊,衰到死,又要人地吞埋,仲比個大隻仔睇到啊!!:smile_o05:
真係夠狼~~~
拉女仔入男更衣室可大可小的~~~
人地個場負責人認真的話會好麻煩~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆