上一頁下一頁
發新話題

好長兩個近似經歷一次過出...."足球比賽帶給我的bonus"

收藏  |  訂閱
855  43.4k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-4-2 02:07 PM 發表 查看引用來源

咁掉咗個老公出街囉!
掉在你出去就真甘多口........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-4-2 14:00 發表 查看引用來源
架nds係我架.......................
....咁沒收返咪得囉....

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-4-2 14:07 發表 查看引用來源

咁掉咗個老公出街囉!
支持...支持...支持...

引用:
原帖由 股海神針 於 2010-4-2 13:57 發表 查看引用來源
SUPPORT:smile_o12:
多謝支持...thx...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 02:12 PM 發表 查看引用來源
支持...支持...支持...
你地好衰呀.........................

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 02:10 PM 發表 查看引用來源
咁可唔可以叫bcm,jenny姐姐,公主,blondie,b女,ms崎,.......佢哋d靚女做啦啦隊....我諗對巴塞,曼聯都未驚過....最驚佢哋只係支持對家...嘩卡卡
對家班仔實讓比我地贏啦!

佢地就算唔掛住睇女,都想巴結我地啦

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-2 02:10 PM 發表 查看引用來源
咁可唔可以叫bcm,jenny姐姐,公主,blondie,b女,ms崎,.......佢哋d靚女做啦啦隊....我諗對巴塞,曼聯都未驚過....最驚佢哋只係支持對家...嘩卡卡
正喎~~~美女啦啦隊:smile_o12:

踢到識飛啦:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 bb009 於 2010-4-2 14:08 發表 查看引用來源

呀叔返生:smile_o04:
哈哈!!!軍曹哥做黃興貴...哈哈

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-4-2 14:10 發表 查看引用來源

咁,籃球我就可以扮安西教練遮:') :') :')
無緊要啦!!!!!!

引用:
原帖由 bb009 於 2010-4-2 14:10 發表 查看引用來源

真架,真架:smile_o10: :smile_o06:
其實當聯誼都無咩所謂...引版隊...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆