上一頁下一頁
發新話題

屌人老婆笑呵呵! (約1k左右)

收藏  |  訂閱
138  58.8k

引用:
原帖由 franklin1984 於 2010-4-2 01:17 PM 發表 查看引用來源

其實香港D時鍾,除了百佳,維記, 其他一般O唔OK?好怕D地方太污糟,嚇了條女
講真....真係大部份都感到幾dirty的...

冇計.....一分錢一分貨。

引用:
原帖由 raywongwork 於 2010-4-3 10:23 AM 發表 查看引用來源

又唔好講到咁刻薄....:smile_35:
反而我想聽下呢度d高人點樣小到 d 靚毛呀, 明星仔呀 又唔駛出一分一毛囉
ching, 由9這類傻仔講咯, 佢地都只係吃不到的葡萄是酸的。

引用:
原帖由 海上遊子 於 2010-4-3 03:31 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: CHING我想屌你媽 媽:smile_38:
唔緊要, 我都可以屌番你老母, 屌埋你家姐及細妹, 唔介意的話, 屌埋你老爸的屎眼都得。

引用:
原帖由 heaethan 於 2010-4-3 05:32 PM 發表 查看引用來源
利害呀, 師兄!  食家黎既....good
食家........唔算吧..........

係淫蟲, 比較貼切d.....

俗話說:孩子是自己的好,老婆當然是別人的好啊!!

引用:
原帖由 常過大梅 於 2010-4-4 01:08 AM 發表 查看引用來源

食家........唔算吧..........

係淫蟲, 比較貼切d.....
講得好,講得好!!I fully support you, brother!! 我自己都係一樣,係一條淫蟲!!正如我上到大陸d休閒中心,d知客同locker仔成日老細前,靚仔後,講真,我就最僧呢套,睇我個款,淫蟲就淫蟲啦,反而如果佢地叫我淫蟲,我會好受落。。。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-4-4 09:03 AM 發表 查看引用來源

講得好,講得好!!I fully support you, brother!! 我自己都係一樣,係一條淫蟲!!正如我上到大陸d休閒中心,d知客同locker仔成日老細前,靚仔後,講真,我就最僧呢套,睇我個款,淫蟲就淫蟲啦,反而如果佢地叫我淫 ...
淫蟲猛男, 咁早既!? :smile_o15:

引用:
原帖由 lock2009 於 2010-4-4 09:17 AM 發表 查看引用來源

淫蟲猛男, 咁早既!? :smile_o15:
早晨,返完通宵,剛剛收工返到屋企,好倦,就訓囉。。。

引用:
原帖由 常過大梅 於 2010-4-4 12:57 AM 發表 查看引用來源

條link在邊?

朋友你係女?   大家share下經驗?
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11857344

係呀我係女

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2010-4-3 09:46 AM 發表 查看引用來源

呢個人妻,其實佢自己都有野做,有時甚至要跟公司上大陸做野,所以好多時都可以行得開,果次佢同我去韓國,佢又係同個老公講話要同班同事返大陸做3日野,跟住會同班同事留係大陸玩2日,因為之前經常都有呢d前科, ...
Thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆