上一頁下一頁
發新話題

我空虛,我寂寞!!我做錯事…(無咩sex嘢)

收藏  |  訂閱
293  21.4k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 07:51 PM 發表 查看引用來源

兩情相悅,

似乎今次都穩哪!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
祝福佢:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:52 PM 發表 查看引用來源
我攞咗"q傍"俾佢,佢去咗酒店美容部做"facial",佢話坐完飛機皮膚好乾...反正唔使錢,但要俾tips...我諗都差唔多2030左右做完...
咁快識開佢:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 19:49 發表 查看引用來源
享受和珍惜與她相處.........
enjoy中...哈哈!!!我老細同財務都知佢嚟咗!!話今晚請我女朋友食飯....俾個機會2人世界都唔得...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:55 PM 發表 查看引用來源
enjoy中...哈哈!!!我老細同財務都知佢嚟咗!!話今晚請我女朋友食飯....俾個機會2人世界都唔得...
大把日子啦!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:55 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 19:51 發表 查看引用來源

兩情相悅,

似乎今次都穩哪!:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
都應該穩架喇!!!至少由今日開始我唔會再選擇....我認定佢...

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 07:56 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈!

你睇下,連崎崎都笑你哪!

急色!

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-3-11 19:56 發表 查看引用來源
多謝啊!!個心重回味緊...好似初戀咁...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-3-11 07:59 PM 發表 查看引用來源
多謝啊!!個心重回味緊...好似初戀咁...
初戀呀!我要初戀呀~~~!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-11 19:58 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈!

你睇下,連崎崎都笑你哪!

急色!
我依家有個慣性,開心唔開心都喺度分享,呢度雖然係一個討論區,大眾平台,但喺度同大家傾下計令我好似有大過咗,多謝你/妳哋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆