上一頁下一頁
發新話題

一次還不夠嗎?

收藏  |  訂閱
148  18.2k

引用:
原帖由 chengwinnie 於 2010-3-3 08:34 AM 發表 查看引用來源
打從泰國回來經已笫3個星期了,收到了客人送來的花兩朿…還有禮物。

因公事到他公司開會又見過兩次面,每次他都約我晚飯…另外兩次他致電我相約,我都推卻了。但他的一舉一動連老板娘都發覺到~

和他在泰國的性愛只 ...
都要睇咩女人,吾得半次都多:smile_19:

食完頭圍~緊係想食埋尾圍架啦:smile_30: :smile_30:

.....winnie ...how are u??

winnie 再 出post ....10 卜 10 卜 ...

想八下依家點樣呀 :smile_o05:

引用:
原帖由 chengwinnie 於 2010-3-3 08:34 AM 發表 查看引用來源
打從泰國回來經已笫3個星期了,收到了客人送來的花兩朿…還有禮物。

因公事到他公司開會又見過兩次面,每次他都約我晚飯…另外兩次他致電我相約,我都推卻了。但他的一舉一動連老板娘都發覺到~

和他在泰國的性愛只 ...
有時男人一次,唔夠皮架,最好梅開二度,甚至梅花三弄添!:smile_44: :smile_44: :smile_44:

support....

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-6 07:16 PM 發表 查看引用來源
想八下依家點樣呀 :smile_o05:
星期六晚跟他去吃飯, 之後...忍不住給他上了

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-3-6 07:19 PM 發表 查看引用來源
有時男人一次,唔夠皮架,最好梅開二度,甚至梅花三弄添!:smile_44: :smile_44: :smile_44:
想玩死人咩............................

引用:
原帖由 chengwinnie 於 2010-3-7 08:28 PM 發表 查看引用來源

星期六晚跟他去吃飯, 之後...忍不住給他上了

oooooo
too bad

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆