上一頁下一頁
發新話題

我好易濕, 但係未試過高潮, 點算?

收藏  |  訂閱
316  33.1k

我個GF都係咁呀,不過我想問你,你同邊個男朋友做會HIGH D?
同埋你幾歲開始食自己?

引用:
原帖由 W!NG`' 於 2010-2-27 12:19 PM 發表 查看引用來源
我係d好易濕既人, 基本上一濕吻, 我下面已經濕晒
但係同過兩個男朋友做愛都未試過高潮
所以我諗應該係我既問題, 但自慰就次次都高潮
男朋友次次都好努力想我有, 我點先可以易d高潮?
原來咁多女仔都係咁
:smile_o06:

點解會咁架?

其實易濕,只係代表女仔有性興奮的表現,, 同有無高潮無直接關係的﹗反而在男女交合之時,, 高潮先有機會出現,有些女仔在女上男下時就會有高潮,, 因為靠磨擦陰核,,, 有些女仔要靠刺激G點先可以得到了﹗,, 而這個亦都係比較難的,,

引用:
原帖由 W!NG`' 於 2010-2-27 12:35 發表 查看引用來源

冇咁多水反而好d?
你 bf 有冇狂啜你 豆豆呀~~

你都傻既...

所以男女要就番個角度及位置,, 先會有高少少機會,,,令女仔去到高潮, 我以前個女朋友都係禁,, 點攪都話無高潮,, 只有好興奮。後來係用手去找到個G點,, 攪到有全身震晒,, 面好紅, 頭好暈等,,先知道佢有高潮了﹗後來,就可以令到佢享受到這種樂趣啦.....

咁你想講咩呀?

G點(Gräfenberg spot或G-spot)是女性恥骨後的一小塊區域,位於陰道前壁內,圍繞著尿道,也是尿道海綿體的一部分。它是女性的性感帶,當受到刺激時,能夠引起高度的性快感及強型的高潮[1]

引用:
原帖由 bbbabybabybaby 於 2010-2-28 01:30 發表 查看引用來源

想問咩係G點?
g 點係令你最high 既地方.. 係你妹妹入面,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆