上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 12:21 AM 發表 查看引用來源

裸睡.....這也是我的習慣!不過都是跟女友學架!
個感覺......超正:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-21 12:28 AM 發表 查看引用來源

個感覺......超正:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
係....無拘無束咁,自從我試過之後到現在都習慣了....:smile_47:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 12:23 AM 發表 查看引用來源

馬鞍山....近神學院那條路...一路去到盡,有個位比你停到車架,
不過,我好耐無去那裡了,不知現在變成點啦!
:smile_14::smile_14::smile_14:
我去過, 好多一家大細放風箏.....無你咁浪漫呢:smile_40:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 12:29 AM 發表 查看引用來源

係....無拘無束咁,自從我試過之後到現在都習慣了....:smile_47:
我點都要有條奀仔, 太大抽, 轉身責返自己, 痛撚醒

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-21 12:33 AM 發表 查看引用來源

:smile_14::smile_14::smile_14:
我去過, 好多一家大細放風箏.....無你咁浪漫呢:smile_40:
你係落雨天去咪清靜囉!

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-21 12:35 AM 發表 查看引用來源

咁多年......我都未試過會責到自己喔....:smile_41:
唔通師兄你成晚都硬住黎訓

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 12:41 AM 發表 查看引用來源

咁多年......我都未試過會責到自己喔....:smile_41:
唔通師兄你成晚都硬住黎訓
no la, 我好反訓, ....會 "扒" 响度訓,
所以枝水喉移左位, :smile_35: 就責返自己

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-21 12:39 AM 發表 查看引用來源

你係落雨天去咪清靜囉!
好啦.
.......但架車左面個位.....無後生女 :'):'):'):'):')

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-21 12:35 AM 發表 查看引用來源

C hing~
你有幾大抽呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-21 12:50 AM 發表 查看引用來源

C hing~
你有幾大抽呀:smile_47: :smile_47:
是鬼但啦 , 自己知自己, 求其呃一分姐

C Hing ~~ 你好耐無出 post 了, 等你好耐呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆