上一頁下一頁
發新話題

我迷失了 , 有得食好想食 .. 但唔敢食 post2係p2 #24 .P8講到離題 . 變左交友酒吧

收藏  |  訂閱
129  21.6k

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-14 08:39 PM 發表 查看引用來源
( 阿砵 出post 心諗到咩就打咩 ,文法唔好 , 想插就插啦 ! )
叫佢阿a 條女5年前識佢個陣係七仔做兼職 , 個陣係離屋企兩條街  好多時夜晚放工或去完夜街都入去宵夜(叮叮蝦餃點心 , 杯麵 。)
我屋企人都識佢..落得多 ...
呀 a 中意左你 ?? :smile_41:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-26 20:48 發表 查看引用來源

你句說話遲左少少講...

唔食都食左  . . . 而家諗過年時會唔會食多次 ....最好就會3人食
咁就改下喇
「食得是福」
:smile_30::smile_30::smile_30:

Thanks for report !
I like BJ very much !

都係奇遇黎喎:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-26 08:48 PM 發表 查看引用來源

你句說話遲左少少講...

唔食都食左  . . . 而家諗過年時會唔會食多次 ....最好就會3人食
點食?????
唉..我樓下D7仔...
D女真係...:smile_o03:

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-26 09:19 PM 發表 查看引用來源

呀 a 中意左你 ?? :smile_41:
如果係都唔錯喎   , 但都係唔好同佢行咁理  , 得閒打下波就算

引用:
原帖由 JackBack 於 2010-1-27 01:51 PM 發表 查看引用來源

咁就改下喇
「食得是福」

:smile_30::smile_30::smile_30:
食得是福 ,    =.=" 食得多未必有益呀

引用:
原帖由 flashbee 於 2010-1-27 02:01 PM 發表 查看引用來源
Thanks for report !
I like BJ very much !
鍾意就得 , 大家多多交流啦

引用:
原帖由 ming32hk 於 2010-1-27 04:11 PM 發表 查看引用來源
都係奇遇黎喎:smile_41: :smile_41: :smile_41:
都算係啦 !
估唔到識左佢幾年而家先食到

引用:
原帖由 舊類型人 於 2010-1-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

點食?????
唉..我樓下D7仔...
D女真係...:smile_o03:
咁又唔係間間都咁 , 雖然真係7:3咁大對比//

但點都會有好野既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆