上一頁下一頁
發新話題

我昨晚竟跟一男歌手。。。

收藏  |  訂閱
484  199.2k

引用:
原帖由 loveJ 於 2010-1-9 01:09 AM 發表 查看引用來源

yea yea yea!!
我都係估佢地!!
話唔定o係physical 會撞到城城!!
哈哈哈~流好龍都有機會....但係我覺得阿流師兄個樣麻麻~唔算OK~

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2010-1-9 01:52 AM 發表 查看引用來源

我都係咁話... 兩個都係搵野食~ 尤其是 小方~:smile_o10:
5號康我就唔知~ 荒力新就一定係食家啦~ 哈哈哈~

睇之前YOYO單野~又食又影就知~

你唔好話俾我聽係"流耳達"呀...:smile_30:

我不如再講,他張我隻腳板慢慢的放近他的重要位,事實我是有少少反感,不過他也是明星,就算發生什麼事我也算賺,所以我沒有反對。。。。。

我都想俾吳浩康搞呀

他是年青一派,不是什麼流xx, x濃華。ok???

會唔會係........啤利 ?

引用:
原帖由 jenniferM 於 2010-1-9 02:24 發表 查看引用來源
我不如再講,他張我隻腳板慢慢的放近他的重要位,事實我是有少少反感,不過他也是明星,就算發生什麼事我也算賺,所以我沒有反對。。。。。

虛榮感   :smile_o01:
你呢頭係度講.. 佢個頭又周圍同frd 講去做 gym 又食左一條女.. :smile_o10:
你唔好斷開哂出啦.. 你番埋電腦度打啦..:smile_o06:

引用:
原帖由 Barbie☆芭比 於 2010-1-9 02:02 發表 查看引用來源

5號康我就唔知~ 荒力新就一定係食家啦~ 哈哈哈~

睇之前YOYO單野~又食又影就知~
荒力新 係 d 做 media 哦 entertainment 既人口中都唔少衰野..:smile_o01:

因為我feel到佢有反應,我知我只可say yes or no. 最後我決定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆