上一頁下一頁
發新話題

CP伏特加歐州國際五星報告

收藏  |  訂閱
212  13.3k

10個人玩總统房, 勁!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Giggs 於 2010-1-6 17:20 發表 查看引用來源

10個男人...但夠景幾多囡囡..有沒有真正計過?:smile_41:

引用:
原帖由 車輪庵 於 6/1/2010 05:04 PM 發表 查看引用來源

34 兄唔係 3p 就係 4p o架啦!
當事人浦頭啦,會唔會3P+4P=7P架?:smile_13:

引用:
原帖由 Giggs 於 2010-1-6 05:20 PM 發表 查看引用來源

有時四個人都玩大房
最緊要過到最低消費就得

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2010-1-6 06:57 PM 發表

有時四個人都玩大房
最緊要過到最低消費就得
支持有位坐舒服攬囡唱K!:smile_40:
矛錯…四,五個人去都大房啦:smile_38: ……從來最低消費都不是顧慮吧

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2010-1-6 02:18 PM 發表

你就爽啦....3P
嘩……乜呢位師兄將D咁激事情之當事人掀盅開名咁大鑊呀 ……之前冇人開名冇人承認過喎:smile_44:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 07:44 PM 發表 查看引用來源

嘩……乜呢位師兄將D咁激事情之當事人掀盅開名咁大鑊呀 ……之前冇人開名冇人承認過喎:smile_44:
佢將會俾人滅口:smile_19:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 07:44 PM 發表 查看引用來源

又係你講俾我聽佢3P:smile_o04:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2010-1-6 08:09 PM 發表

又係你講俾我聽佢3P:smile_o04:
我私人QQ你o者:smile_44: ……冇人叫你公開出Post講:smile_45: ……師兄被滅囗不要拉我落水喎

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-6 20:37 發表 查看引用來源

我私人QQ你o者:smile_44: ……冇人叫你公開出Post講:smile_45: ……師兄被滅囗不要拉我落水喎
嘩..咁會死好多人:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆