上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
1.5k  35.6k

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-18 03:35 PM 發表 查看引用來源
阿仙奴個雲佩斯下年先復出喎 !!! 車仔贏兩粒冇走雞 !!! :smile_04:
我估1粒上落...2粒好似誇啲喎...:smile_53: :smile_53:

回覆 121# 的帖子

車仔今季捧硬盃 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-18 03:36 PM 發表 查看引用來源
金管局再向市場注資54億元 ... 跌幅收窄 !!! :smile_53:
如果啲熱錢係咁湧入的話...個市只會大漲小回...:smile_53: :smile_53:

回覆 123# 的帖子

你都識講熱錢 ... 回吐洗倉潮好快出現 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-18 03:57 PM 發表 查看引用來源
車仔今季捧硬盃 !!! :smile_03:
我都係咁諗...不過依家戒左賭波...你贏多啲啦...:smile_15:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-18 03:59 PM 發表 查看引用來源
你都識講熱錢 ... 回吐洗倉潮好快出現 !!! :smile_03:
最大問題係佢地唔知想挾高幾多先散貨呢...:smile_13: :smile_13:

如果佢地挾番個零禮拜先散水的話...就算PUT左都未必賺...因為時間值都輸晒啦...:smile_38:

回覆 126# 的帖子

買兩個月以上到期嗰啲啦梗係 !!!

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-18 04:06 PM 發表 查看引用來源
買兩個月以上到期嗰啲啦梗係 !!!
期指低水73點...你有運行喇...:smile_35:

回覆 128# 的帖子

美股跌多百鯪點咁就正喇 !!! :smile_04:

各位下午好:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆