上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 07:46 PM 發表 查看引用來源

唔跟團.....一定貴過 380 嗎:smile_o10:  
呢樣就要睇渣數落單條友既功力 , 如果由 R 團長落 ORDER 睇數 , 消費同一份量既酒水小食,我相信,一定唔使 HK$ 380 一位。

:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-6 08:07 PM 發表 查看引用來源

槓就一定開心

驚有人唔開心唧:smile_44: :smile_30:
想吾到師兄咁為人著想!!:smile_o12:
我自已都要點討下!!:smile_o11:

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-6 08:05 PM 發表 查看引用來源
禁你....信5信
為左小小事就嘈到上論壇投訴區 , 你話我會唔會信呢 ?

:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

真相大白!

又唔係跟團,自己去玩每人三百多飲埋紅酒都嘈話好貴,返鄉下隊啤酒吧!

去CP所有車費加理都差不多二百啦

有理單又睇下o個D係又鬧唔係又鬧既人兄又講乜野挑乜野骨頭

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 08:10 PM 發表 查看引用來源

呢樣就要渣數落單條友既功力 , 如果由 R 團長落 ORDER 睇數 , 消費同一份量既酒水小食,一定唔使 HK$ 380 一位。

:smile_o01: :smile_o01:
比較一個生客同一個同個場關係良好既團長同樣既消費, 好似有D不設實際喎...

我估一般黎講, 熟客消費可以比生客平一至兩成, 至於團長就應該可以更平囉

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-6 08:14 PM 發表 查看引用來源
真相大白!

又唔係跟團,自己去玩每人三百多飲埋紅酒都嘈話好貴,返鄉下隊啤酒吧!

師兄都係果句;
有人百五蚊一Q話貴,
有人千五蚊一Q話平!
開心咪去多幾次,
吾開心便下次不去!!:smile_o13:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-6 08:14 PM 發表 查看引用來源
真相大白!

我諗果位ching想講 呢個埸值5值禁既价錢:smile_19:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-8-6 08:17 PM 發表 查看引用來源

比較一個生客同一個同個場關係良好既團長同樣既消費, 好似有D不設實際喎...

我估一般黎講, 熟客消費可以比生客平一至兩成, 至於團長就應該可以更平囉
你即係講富豪專屈生客姐 !

:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-6 08:11 PM 發表

想吾到師兄咁為人著想!!:smile_o12:
我自已都要點討下!!:smile_o11:
槓又唔駛

你有你講

佢又佢聽唔倒:smile_42:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 08:03 PM 發表

樓主個簽名檔都係寫 ~

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
呵呵....無所謂, 大家開心就得啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆