上一頁下一頁
發新話題

8月12星期3晚[北蒲+cpmiraton]首創CA即日來回光豬K Party(接受報名)己成團

收藏  |  訂閱
183  5.2k

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 02:05 AM 發表 查看引用來源

依家好少咁做LU...
以前一個星期兩三晚係咁....收工上去按摩...跟住第二朝返工....
你以前咁堅呀!
一個禮拜兩三晚, 按到骨都散啦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-8-8 02:11 AM 發表 查看引用來源

你以前咁堅呀!
一個禮拜兩三晚, 按到骨都散啦
點會.....一個禮拜兩三晚好少事.......

我試過一日早午晚三次TIM....:smile_o14:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 02:31 AM 發表 查看引用來源

點會.....一個禮拜兩三晚好少事.......

我試過一日早午晚三次TIM....:smile_o14:
咁無聊0架, 一日早午晚都按, 竟然無野做到咁:smile_27:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-8-8 02:34 AM 發表 查看引用來源

咁無聊0架, 一日早午晚都按, 竟然無野做到咁:smile_27:
放假一支公無嘢做....咪按摩囉.....
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 02:36 AM 發表 查看引用來源

放假一支公無嘢做....咪按摩囉.....
:smile_30::smile_30::smile_30:
原來你咁堅

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-7 12:13 PM 發表 查看引用來源

正K黎喎......都唔啱你玩~~~:smile_o04:
這位教皇是不是星期一同我玩那位教皇呢?:smile_o10: [/quote]應該喺

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-8-8 03:12 AM 發表 查看引用來源

應該喺
我幫你答咗....你就係嗰個亞力屎囉......:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-8 03:26 AM 發表 查看引用來源

我幫你答咗....你就係嗰個亞力屎囉......:smile_30::smile_30:
吾該晒呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

推一推^_^:smile_o07:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-8-8 12:29 AM 發表 查看引用來源

真係好耐無去ca喇, 搞到我即日來回都有D心動添
都係學人講﹕心動不如行動!:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆