上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

hi 我20,
美國讀緊書,
177 cm, 偏瘦但日日做gym,
皮膚黑實, 算靚仔? 有車,
身邊都有唔同圈子既朋友,
鐘意飲嘢行街睇戲同朋友遊車河,
生活無憂無慮只是單身,
之前拍過一次兩年拖其餘都係一兩個月到,
專一型.
有興趣pm我吧.

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2009-7-28 01:44 AM 發表 查看引用來源
hi 我20,
美國讀緊書,
生活無憂無慮只是單身,
專 ...
你做左幾耐GYM呀?

靚仔就POST張PIC睇吓啦!:smile_30:

引用:
原帖由 xxyanlixx 於 2009-7-28 01:44 AM 發表
hi 我20,
美國讀緊書,
生活無憂無慮只是單身,
專 ...
pm 唔到呀~~~ 我尋找到你啦~~ 唔知岩唔岩呢 ?
你用你方法搵下我啦~~ 其實好易架咋~~

我真係嘔血...:smile_o16:
我淨係認住msn張相個樣架咋....
個個都唔知驚d咩...show一陣個樣就變番d公仔...
咁我認得好辛苦囉...
分分鐘已經唔記得邊個打邊個....
:smile_o02:
仲有msn個正方形有幾大呀??
個個show張全身相...我冇顯微鏡呀...

一大堆人...又由頭問一次我幾歲幾高...
我個post講左啦....即係add左勁多女啦...:smile_o04:
唉...心淡...

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 02:05 AM 發表 查看引用來源
咁我認得好辛苦囉...
個 ...
唔洗心淡,仲有我呀嗎:smile_o06:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-28 02:05 AM 發表 查看引用來源
咁我認得好辛苦囉...
個 ...
SHOW全身,你先睇得清楚MA!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你叫佢地SEND比你囉!應徵梗係要PIC既啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

HI 我可能到你要求   我175高 有正常工作

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-28 02:14 AM 發表 查看引用來源

SHOW全身,你先睇得清楚MA!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你叫佢地SEND比你囉!應徵梗係要PIC既啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_30: :smile_30: 又幾有道理喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 edmond0418 於 2009-7-28 02:25 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 又幾有道理喎:smile_30: :smile_30:
咁你SEND左味呀:smile_41:

見同你幾好吹,精神上支持吓你!:smile_38:

hi   我都想同你做個朋友仔 我叫andy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆