上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.1k

好sweet!!!
每次睇田心d post都覺得你bf好錫你 ,頭先睇到個topic以為咩事添:smile_14:

又sweet又溫馨呀~
真係好啦~
/\/\

引用:
原帖由 canubemine 於 2009-7-15 03:53 PM 發表 查看引用來源
下...咁如果真係冇問題既, 佢又點會提出來, 你又放上黎?
唔係好知你地講緊乜,算啦,都冇興趣去考究~~~~~:smile_35:

引用:
原帖由 eddielin67 於 2009-7-15 04:02 PM 發表 查看引用來源
真係好甜蜜!我都想係咁!
多謝~~~~希望你將來比我更甜蜜,更幸福~~~~

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-7-15 04:12 PM 發表 查看引用來源

內射,真係有講唔出既舒服同快感,正!!

http://img.photobucket.com/albums ...
只要係同佢,我就覺得好正~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-15 02:51 PM 發表 查看引用來源

唔好話我.....冇句好野講 ~~
:smile_30: :smile_30:

等我講句好話啦 :

筆者思妹以別人離婚命題起文, 緊接著令讀者喘氣的肉搏場面, 側面描寫思妹非常珍惜佢同老公之間的生活, 很甜蜜及寫實, thank  ...
你又出reading report 呀~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-15 05:08 PM 發表 查看引用來源
你個post 真係嚇親人....但係睇完之後又 sweet 死人...
真係比你搞到人地個心...卜卜跳呀..
估你唔到呀....要睇晒為止...超正 :smile_38:
唔好意思,係我個衰人話咁先有吸引力等大家睇落去喎~~~~~

不過真係好多謝大家嘅關心~~~~

引用:
原帖由 kobe_all_star 於 2009-7-15 05:26 PM 發表 查看引用來源
very good
thank you ~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 904 於 2009-7-15 05:31 PM 發表 查看引用來源
仲估緊個故事係咪做完之後話離婚,嚇死人咩:smile_27:
咁睇完之後你係放心定係點呢~~~~~~~~~~~~

嚇親你真係唔好意思~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-7-15 05:36 PM 發表 查看引用來源
good,so sweet
thank you~~~~~~~~~~~~~~~多謝支持~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆