上一頁下一頁
發新話題

徵25-35歲傾得朋友(男女都可)

收藏  |  訂閱
970  19.0k

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 08:55 PM 發表 查看引用來源

hehe... 其實都得既.. 我整懞d張相先, 費事被你太認得我ar... 唔好意思架ma
你慢慢呀
我好有耐性 ga:smile_30:

不過你唔想我認得你咩:smile_30:

引用:
原帖由 凍檸檬茶 於 2009-7-12 08:54 PM 發表
我又返來 歡唔歡迎我呢
歡迎ar, 凍檸~~~

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-12 20:53 發表 查看引用來源

我 18 歲個陣比人以為我 23:smile_30:
:smile_27: :smile_27: 你又過份D!!
不過年青女仔唔似個個中意成熟D!!:smile_27:

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-12 08:55 PM 發表 查看引用來源

我同你掉轉wo~~....我入馬會都比人cheak~.~
我 F3 已經自由出入馬會:smile_30:

不過個樣 young 有 young 好, mature 有 mature 好既~

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 08:53 PM 發表 查看引用來源

歡迎ar, 一齊傾丫
又打唔成風....搞到好熱又焗

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 20:55 發表 查看引用來源

hehe... 其實都得既.. 我整懞d張相先, 費事被你太認得我ar... 唔好意思架ma
點會呢?:smile_40: 認得你咪對你有掛念law!!:smile_30:

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-7-12 08:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: 你又過份D!!
不過年青女仔唔似個個中意成熟D!!:smile_27:
唔怕
因為我通常鍾意 d 大我少少
諗野成熟 d 既女仔:smile_30:

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-7-12 08:57 PM 發表 查看引用來源

點會呢?:smile_40: 認得你咪對你有掛念law!!:smile_30:
你做咩講出我既心聲:smile_o08:

hehe.... 我未必靚女既, 見人見智, 鍾意我咪話我靚lor, 不過我個樣細個, 襟老

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 08:57 PM 發表 查看引用來源
hehe.... 我未必靚女既, 見人見智, 鍾意我咪話我靚lor, 不過我個樣細個, 襟老
咁我又唔係靚仔

其實真係架
你唔好見我 post 你又 post 相
最緊要你想點就點
whatever makes you feel comfortable

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆