上一頁下一頁
發新話題

男仔請入!!小女子有事請教!!!

收藏  |  訂閱
170  12.4k

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 01:07 AM 發表 查看引用來源

我呢個分析有曬理論基礎架!唔可以話係完美,至少會有女版友唔同意,但我夠膽講,你做到曬的話,一定掂!
我會試下嫁啦,,多謝你既意見^^

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-10 01:14 AM 發表 查看引用來源

我會試下嫁啦,,多謝你既意見^^
祝你們恩愛幸福愉快!!!長做長有!!!

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 01:15 AM 發表 查看引用來源

祝你們恩愛幸福愉快!!!長做長有!!!
希望啦~ 有時我都好想要,,
但係成日驚太姣會好似好cheap咁...
唔知你點睇呢??

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-10 01:11 AM 發表

咁樣做唔會太cheap,,反而令佢唔會咁珍惜呢??
要令佢一直都想扑你... 唯有你唔好成日比佢扑..識釣注佢引
只有得唔到ge野..先係最好....不過又唔係話唔比佢..因為佢好大機會偷時..但食得多又會濟會厭..所以最高境界係唔好成日比佢ml...但同佢扑野個時要盡淫盡比佢ge需要..咁佢無個時就會lolo髦掛住你ga la..呢d野你自己掌握la:smile_o01:

引用:
原帖由 kiki0726 於 2009-7-10 01:17 AM 發表 查看引用來源

希望啦~ 有時我都好想要,,
但係成日驚太姣會好似好cheap咁...
唔知你點睇呢??
兩個人o係埋一起,乜野都應該先講出黎,唔好一開始先為自己的想法定對錯

真正感動情人的,唯有坦承

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-10 12:58 AM 發表 查看引用來源

以前會覺得好勁,而家。。。哈哈,一街都係!!!
:smile_o13: 比例上平均就ok啦

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-10 01:18 AM 發表 查看引用來源

要令佢一直都想扑你... 唯有你唔好成日比佢扑..識釣注佢引
只有得唔到ge野..先係最好....不過又唔係話唔比佢..因為佢好大機會偷時..但食得多又會濟會厭..所以最高境界係唔好成日比佢ml...但同佢扑野個時要盡淫盡 ...
:smile_o12: 岩~~~~~~~~~~~

:smile_o14: 雖然我以前做唔到....................

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-10 01:22 AM 發表

:smile_o12: 岩~~~~~~~~~~~

:smile_o14: 雖然我以前做唔到....................
我以前個個就係做到...攪到我依家:smile_o08:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-10 01:23 AM 發表 查看引用來源

我以前個個就係做到...攪到我依家:smile_o08:
:smile_o10: 咁忍得~~~~~~
:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: 我下次唔會架喇/....................

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-10 01:18 AM 發表 查看引用來源

只有得唔到ge野..先係最好....不過又唔係話唔比佢..因為佢好大機會偷時..但食得多又會濟會厭..所以最高境界係唔好成日比佢ml...但同佢扑野個時要盡淫盡 ...
好有道理!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆