上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[141]

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-6 03:50 PM 發表 查看引用來源

CHING CHING HONEY:smile_24:
HONEY ...........你終於現身啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 03:52 PM 發表 查看引用來源
HONEY ...........你終於現身啦
唉...我真係太上心...太在乎了...可惜對方話就當大家發左一場夢...:smile_39: :smile_24:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-7-6 03:55 PM 發表 查看引用來源

唉...我真係太上心...太在乎了...可惜對方話就當大家發左一場夢...:smile_39: :smile_24:
時間可淡忘一切..........你就放手啦:smile_24:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 03:49 PM 發表 查看引用來源
追POST啦................:smile_45: :smile_45:
我剩係追左最後果板jar.....做緊野冇時間睇ar ma~~~

唱首歌俾媽子聽先 佢好鍾意E首歌

不管為何 沿途如何 它都長流
鐵和石也可割破 這是過山的河水
它奔馳 流流流 不管蹉跎
為流入滔滔大海 方會安心而存在
*若有天要被分開 我遠山也踏破
尋辦法又流向你 你會否等我麽
你可知每凝望你 便彷彿像河看河
你那暗湧如在叫喚我 喚我入內 怎可不奔向你....:smile_o08:

引用:
原帖由 rsin 於 2009-7-6 03:57 PM 發表 查看引用來源

我剩係追左最後果板jar.....做緊野冇時間睇ar ma~~~
你無時間又上嚟, 作死你呀

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 03:59 PM 發表 查看引用來源
你無時間又上嚟, 作死你呀
你應該讚我先係ga ma...冇時間都上黎~~~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 02:15 PM 發表 查看引用來源

你再淨係出歌詞, 唔出字.........扣分架, 小豬豬:smile_38: :smile_38:
唔怕.........大把分

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-6 04:01 PM 發表 查看引用來源
唔怕.........大把分
唔至在........

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-6 02:02 PM 發表 查看引用來源
我無智慧呀   
鑲只落去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆