上一頁下一頁
發新話題

我同好朋友嘅秘密(多年來互攪)

收藏  |  訂閱
274  48.5k

我都知有好多人都唔會信:smile_39:

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-2 02:31 AM 發表 查看引用來源
唔係唔信你......:smile_o03:
你覺得開心咪得囉.....:smile_o13:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-2 02:30 AM 發表 查看引用來源

我覺得你個post 好正 ~~~~  有 d 似有還無既愛.. 捉摸唔到 既 feel ,, , 好電影咁..  好正 !!
好好珍惜呢個best of the best friend
好一句似有還無既愛.......唉........點解我好似有D唔開心

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-2 02:31 AM 發表 查看引用來源
我信喎

:smile_o06:

支持支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

樓主你無諗過同男友講?

真係好想知道同女攪與同仔攪個FEEL有幾唔同?

引用:
原帖由 Mr.俊 於 2009-7-2 03:04 AM 發表 查看引用來源
樓主你無諗過同男友講?
緊係無啦,想死咩!!

引用:
原帖由 岸西西水流 於 2009-7-2 03:10 AM 發表 查看引用來源
真係好想知道同女攪與同仔攪個FEEL有幾唔同?
其實兩個都唔同....不過如果要比的話....除咗無條JJ外,我又覺得同好朋友做佢會知道我想點多D,同佢KISS佢個嘴又有一種軟綿綿的感覺,
不過有次試過同BF唔帶袋(安全期),真係舒服到傻咗:smile_o05:

Hi, Nice to meet you!i just wonder, between your best fd and your bf...which one is more important and close to you?and do you guys tried to envy about each other's bf?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆