上一頁下一頁
發新話題

又係老外搞到我透唔到氣

收藏  |  訂閱
420  35.9k

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 06:08 PM 發表

鬼妹咁大情大性講野又直接!
男人係鍾意 d 好鬼嗲嗰 d 架嘛! 係大陸妹先得架咋!:smile_45:
好似好了解咁wo..日本妹同台灣妹係米le..:smile_40:
你係大情大性講野又直接定係好鬼嗲嗰 d 先:smile_o05:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 06:09 PM 發表 查看引用來源

好似好了解咁wo..日本妹同台灣妹係米le..:smile_40:
你係大情大性講野又直接定係好鬼嗲嗰 d 先:smile_o05:
哈! 聽得多所以知少少咁喇! :smile_13: 其實呢排韓妹都幾吃香呀!
我呀? 2 樣都有 d 喇! 哈哈!
你又鍾意邊 d 先?

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 06:14 PM 發表

哈! 聽得多所以知少少咁喇! :smile_13: 其實呢排韓妹都幾吃香呀!
我呀? 2 樣都有 d 喇! 哈哈!
你又鍾意邊 d 先?
of coz like d嗲柔弱d ga la..
韓妹..係ga..好好ga...我個fri個大佬聚阻個韓妹..d皮膚wa白滑到ar..又好身材又高...樣都唔差....最好係佢真係好home feel...會弟拖鞋比佢地d家人..做好灑家務...攪到所有親戚都鬼咁羨慕..叫佢介紹d韓國朋友比d男仔..\kakakaka:smile_o05:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 06:19 PM 發表 查看引用來源

of coz like d嗲柔弱d ga la..
韓妹..係ga..好好ga...我個fri個大佬聚阻個韓妹..d皮膚wa白滑到ar..又好身材又高...樣都唔差....最好係佢真係好home feel...會弟拖鞋比佢地d家人..做好灑家務...攪到所有親戚都鬼 ...
咁衰架你....喺我面前狂讚第 2 個....:')

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 06:22 PM 發表

咁衰架你....喺我面前狂讚第 2 個....:')
傻b ar...我又未見過了...又未了解過你...讚你都唔係真心ga la:smile_o10:

不過女仔都係like美麗ge 謊言:smile_o13: 其實你係我今日見過最靚ge一個女仔

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 06:26 PM 發表 查看引用來源

傻b ar...我又未見過了...又未了解過你...讚你都唔係真心ga la:smile_o10:

不過女仔都係like美麗ge 謊言:smile_o13: 其實你係我今日見過最靚ge一個女仔
哈哈! 咁我都好開心有人講一個咁好聽既大話俾我聽既!:smile_30:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 06:30 PM 發表

哈哈! 咁我都好開心有人講一個咁好聽既大話俾我聽既!:smile_30:
:smile_o05: 你叫你個外籍bf tum你講la..佢係鬼話連篇

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 06:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 你叫你個外籍bf tum你講la..佢係鬼話連篇
咁鬼佬同鬼妹對住個個人都會讚架喇, 佢地諗野比 hk 人簡單同埋正面架嘛!:smile_13:

睇黎我都要跟 d大陸女仔同埋韓妹學下野喇...:smile_44:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 06:37 PM 發表

咁鬼佬同鬼妹對住個個人都會讚架喇, 佢地諗野比 hk 人簡單同埋正面架嘛!:smile_13:

睇黎我都要跟 d大陸女仔同埋韓妹學下野喇...:smile_44:
咁又有又唔洗咁假..咩都讚ge...唔通豬扒讚佢做女神...牛扒讚做鈴木仁:smile_o13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 06:40 PM 發表 查看引用來源

咁又有又唔洗咁假..咩都讚ge...唔通豬扒讚佢做女神...牛扒讚做鈴木仁:smile_o13:
咁佢地就會讚佢地既性格囉...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆