上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  37.5k

加菲絕版全自動加全智能手機. 要既. call 我

小天使,
係吳係昨晚夜睡,
今晚吳見你.

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-6-29 10:13 PM 發表 查看引用來源

加菲絕版全自動加全智能手機. 要既. call 我   
鳴.....大頭蝦小天使又再一次忘記pasword又要由" 0 " 開始啦.....

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2009-6-29 01:02 PM 發表 查看引用來源

SWEET DREAMS
http://www.youtube.com/watch?v=vT__L-JA22Y

妳揀呢首歌個 Video 好靚.............thank`s ~:smile_15:

現只閒時上來逛一逛 ,還是待晚上有空再談吧!
早晨無名~:smile_o15: 大頭蝦小天使前日一時錯手按左"退出"鍵....
又再一次忘記password 啦...:smile_o03: 連個E-mail 都話唔正確.... 又要由"0"開始過啦.....

引用:
原帖由 順順順 於 2009-6-29 11:59 PM 發表 查看引用來源
小天使,
係吳係昨晚夜睡,
今晚吳見你.
早晨阿順:smile_o15:  係大頭蝦小天使忘記password 無法入0黎........
依家又要由 " 0 " 開始過啦.......

引用:
原帖由 devilsweety 於 2009-6-30 09:45 AM 發表 查看引用來源

早晨阿順:smile_o15:  係大頭蝦小天使忘記password 無法入0黎........
依家又要由 " 0 " 開始過啦.......
有唔記得

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2009-6-29 01:02 PM 發表 查看引用來源

SWEET DREAMS
http://www.youtube.com/watch?v=vT__L-JA22Y

妳揀呢首歌個 Video 好靚.............thank`s ~:smile_15:

現只閒時上來逛一逛 ,還是待晚上有空再談吧!

嗯~ 你喜歡就好啦~:smile_40: 呢首歌係小天使精心揀選出來回饋給你0架~
你那首 selena - dreaming of you 歌曲也很悅耳動聽啊....

引用:
原帖由 fat1163 於 2009-6-30 09:50 AM 發表 查看引用來源
有唔記得
係呀....:smile_o14:  都唔知點解輸入0既password 都唔岩........:smile_o03:

你又黎:smile_19:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-30 10:59 AM 發表 查看引用來源
你又黎:smile_19:
.......hee :smile_35: 天線得得BB 又要由 " 0 " 開始過啦...... 你今日唔洗潛水咩~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆