上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.6k

星期五既早上

各位準備出發未呀

剛剛訓醒推一推~~

啱啱收工返到屋企幫手推一推先

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-3 03:15 AM 發表 查看引用來源

我用緊iphone..但上去時都用番大陸機..雙卡雙待穩陣d
唔見左都無咁赤
大陸機有邊部好用d:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-3 12:26 PM 發表 查看引用來源

大陸機有邊部好用d:smile_41: :smile_41:
是但拎一部SE啦....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-3 12:53 PM 發表 查看引用來源

是但拎一部SE啦....
我而家都係用緊SE,但一部電話唔方便想多一部!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-7-3 12:26 PM 發表 查看引用來源

我有I-PHONE..但上大陸要轉卡兼驚跌左同會自動跳去上網收漫遊價錢~
所以上去時換部~sanno過關 ..有次買電話條個友仔介紹用 ..
因為見佢自己都用緊.佢仲話自己成日上大陸:smile_04:  .
$600雙卡雙待,個款好似nokia機6300 ,臨尾講到$550兼要佢送多舊電:smile_46:
我貪佢有手寫輸入,我唔識拚音打字 ,不過預部機都係兩年貨仔~
另外有電視功能的加$300兼大部D:smile_52:

貢快沉左, 推推先!:smile_o12:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-3 01:05 PM 發表 查看引用來源

我有I-PHONE..但上大陸要轉卡兼驚跌左同會自動跳去上網收漫遊價錢~
所以上去時換部~sanno過關 ..有次買電話條個友仔介紹用 ..
因為見佢自己都用緊.佢仲話自己成日上大 ...
其實se D機有時太西....我都諗緊轉機....

引用:
原帖由 robbenpan 於 3-7-2009 13:54 發表 查看引用來源

其實se D機有時太西....我都諗緊轉機....
轉諾記啦!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆