上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.7k

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-6-11 10:36 AM 發表 查看引用來源

其實有咩話吹唔吹水,以我係大陸睇左甘多男男女女既野,你呢d所謂沉船既剖白及對白,同吹水又有咩野分別,
大部份都係係處無病伸淫
自作多情,...有個位置係處發洩下咪算囉
唔好下下以為發表下d大陸溝女愛情觀,呢d ...
各位師兄好...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-11 12:42 發表 查看引用來源

唔該你講嘢之前用吓個腦諗吓嘢先講...我想問你教育程度去到邊...你個腦係咪坐住左...如果你將兩者混在一起...咁無需要分沉船地同吹水地...你連中文字都唔識...睇怕你 ...
貢咪幾好..有D文化左呀..唔用粗口字啦..一早講左對唔住架..係都要用粗口字罵人..就算你岩都唔係路呢..做人唔使分得貢清既..對D女清楚D中好喇:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 13:57 發表
貢咪幾好..有D文化左呀..唔用粗口字啦..一早講左對唔住架..係都要用粗口字罵人..就算你岩都唔係路呢..做人唔使分得貢清既..對D女清楚D中好喇:smile_38:  
貢典分撈公老公呀高佬師兄
陳船柬情又典

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-11 14:09 發表 查看引用來源
貢典分撈公同老公呀高佬師兄
陳船同柬情又典
衣位C兄你寫D埔東瓜同廣東瓜係唔掂架

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-11 02:19 PM 發表 查看引用來源

我只是知道石K車厘子=PK車厘子囉...沒有分別...   
石K=PK都好有文化:smile_o03:

有文化好得很

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 14:15 發表
衣位C兄你寫D埔東瓜同廣東瓜係唔掂架  
人地系北姑

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-6-11 14:19 發表

我只是知道石K車厘子=PK車厘子囉...沒有分別...   
你要申請我地冇時間都儘量野下既

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 14:27 發表
有文化好得很  
冇所謂最緊要5好發皮4

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆