上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.0k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-7 16:18 發表 查看引用來源
我估會唔會係身體裏面色素問題?😂😂😂
都有可能,皮膚我老婆同紅顏最白(所以紅顏有個花名叫豆腐)sp同嗰個偷食淫妻算係白但係冇佢哋兩個咁白,家姐皮膚就係最深色

引用:
原帖由 mm28 於 7-4-2024 16:31 發表 查看引用來源

都有可能,皮膚我老婆同紅顏最白(所以紅顏有個花名叫豆腐)sp同嗰個偷食淫妻算係白但係冇佢哋兩個咁白,家姐皮膚就係最深色
女性皮膚白滑點都正啲、吸引啲😍👍🏾

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-7 15:17 發表 查看引用來源

sp離咗婚好多年㗎喇🤭家姐同出面散餐嗰個淫妻就唔識睇住嚟食,自己痕就要你搏命鋤佢
佢哋擘開對m字腳畀我喺上面鋤,佢哋high喇就攬住我夾住我搵對腳翹住我搏命推我條嘢入去,務求我要入到盡頂到佢哋盡,有一次同外面嗰 ...
剛剛M完多數好敏感反應更加大,之前都有分享過🐢頭掂到子宮頸,SP都話覺得酸麻好過癮,但試過搞得太耐個🐢頭撞到少少瘀黑😆 有時射完都搏命扭動好怕甩袋🤭

引用:
原帖由 sagax 於 2024-4-7 21:52 發表 查看引用來源
剛剛M完多數好敏感反應更加大,之前都有分享過🐢頭掂到子宮頸,SP都話覺得酸麻好過癮,但試過搞得太耐個🐢頭撞到少少瘀黑😆 有時射完都搏命扭動好怕甩袋🤭 ...
師兄果然老手如果條野比較長或者子宮頸生得比較低係會頂到,我經常都會頂到我老婆子宮頸

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-7 22:04 發表 查看引用來源

師兄果然老手如果條野比較長或者子宮頸生得比較低係會頂到,我經常都會頂到我老婆子宮頸
太過獎喇😅未算得老手,分享下經驗啫,孰能生巧🤣
好似同SP夾慣咗,唔使用手捉住或扶住小J就一插啱位直入🤭🤭,還笑我🐢頭尿道口點解同佢妹妹一樣出水,我話係原廠KY潤滑劑😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-7 16:58 發表 查看引用來源
女性皮膚白滑點都正啲、吸引啲😍👍🏾
有師兄話想睇下我老婆full body,又分享一張🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-8 08:42 發表 查看引用來源

正呀!下面仲脹卜卜!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-8 08:42 發表 查看引用來源

好正呀,黑色三點色顯得特別白淨😄😄

下面好漲, 皮膚又白, 正斗

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-8 08:55 發表 查看引用來源
正呀!下面仲脹卜卜!😉
幾位師兄真係眼利,連老婆下面脹卜卜都畀你哋睇到🤭🤭
會唔會波太大,身材唔合比例😅
有人話肥喼好水,唔知又係咪真?🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆