上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

老舉成績:

5W
3 Q
1位置Q

老舉精華:

R4

錦繡河山千萬里,浩瀚長江滾滾流 ㄧ
一帶一路萬里長、商機再創滾滾來

3再創商機

R5

為人應各守本份,良駒馳騁牛要耕田 ㄧ 育成良駒極巧妙、牛耕田、馬食谷、惺惺作態牛不哭

6育馬妙星

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-17 11:39 PM 發表 查看引用來源
老舉精華:

R4

錦繡河山千萬里,浩瀚長江滾滾流 ㄧ
一帶一路萬里長、商機再創滾滾來

3再創商機

R5

為人應各守本份,良駒馳騁牛要耕田 ㄧ 育成良駒極巧妙、牛耕田、馬食谷、惺惺作態牛不哭

6育馬妙星
勁! 總編輯.

一見到呢條七頭咁緊張, 真係唔可以當天胆係LuLu. 隻馬係輸上下孖寶賠率, 唔係輸隻馬.

附件

睇埋尾場證實隻愛樂寶馬主同方仔關係唔簡單. 有相為證.

附件

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-16 05:20 PM 發表 查看引用來源
保證補呢隻衰野應該會開罐啦掛~
仲係未開到~真係啤一聲

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-18 01:33 AM 發表 查看引用來源

仲係未開到~真係啤一聲
呢條仆街因應方仔要求孭飛, 如果佢肯番領航大師呢場重傑, 所以唔係好似內定咁款, 騎王一定非佢莫屬.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-18 01:41 AM 發表 查看引用來源

呢條仆街因應方仔要求孭飛, 如果佢肯番領航大師呢場重傑, 所以唔係好似內定咁款, 騎王一定非佢莫屬.
到呢個時候對羊師父你真係寫個服字都未夠 要寫個跪字...床下底料太猛了

我都要服左會長, 前賽咁威, 昨賽唔好意思再威, 好似飲左潮水一樣, 連隻華美之寶出閘都可以漏閘, 又不是經紀佬有馬去以咁差, 弱谷弱泥只係會長一個, 連帶副會長都差埋.

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-18 01:47 AM 發表 查看引用來源

到呢個時候對羊師父你真係寫個服字都未夠 要寫個跪字...床下底料太猛了
朋友, 要取到猛料, 唔係伏, 跪, 係要趴入床下底, 重要係床下底開個窿, 唔咁上下訓練係做唔到架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆