上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.7k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-17 22:55 發表 查看引用來源

都係岩岩開始ja ma..俾心機做啦~
做音樂人都搵唔到$$$..仲要貼$$:028:
所以先會教琴...:096:
:096::096: 比心機教啦

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-17 10:55 PM 發表 查看引用來源

仲有咩,聽到我1頭煙:028:
越講越高深~~:028:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-17 22:56 發表 查看引用來源

我諗佢未覺醒,醒咗就昇華到非凡才華操琴者......好似打緊機咁^^
上上下LR 一齊禁 :096:

引用:
原帖由 haha_ 於 2009-5-17 10:57 PM 發表 查看引用來源

必殺wo:096: 太激動會hand機的:030:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-17 10:57 PM 發表 查看引用來源
越講越高深~~:028:
返正我冇乜才華,先會聽到1頭煙,本人純粹交流下je.....:030:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-17 22:59 發表 查看引用來源

:096::096: chok 秘技o者

引用:
原帖由 kanag 於 2009-5-17 10:55 PM 發表 查看引用來源

仲有咩,聽到我1頭煙:028:
仲有d野係關於music theory的...好煩:028:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-17 10:56 PM 發表 查看引用來源

我諗佢未覺醒,醒咗就昇華到非凡才華操琴者......好似打緊機咁^^
通常真係叻0既人就會覺得自己唔夠, 不停去upgrade自己~

引用:
原帖由 haha_ 於 2009-5-17 10:57 PM 發表 查看引用來源

kokie 覺醒 鋼琴小魔女  絕招 係咩丫 haha?

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-17 10:59 PM 發表 查看引用來源

唔會, 可以出到一陽指,一隻手指彈到chord,仲要係c9果d5粒音都照彈到:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆