上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 12:15 PM 發表
有冇興趣做我新抱??.....:071:
好得意呀:036:

回覆 #1279 tc6060 的帖子

:131: 好得意:036: 條眉咁細個已經見氣勢:041: 可能皮氣會較大,但絕對係聰明一族:036:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-20 12:14 PM 發表

:030: 波盤?
等我話比佢條女知:096:
唔駛~!我己經用美男計(我個仔)鈎引佢.....:071: 佢好快會回到我身邊~~:096:
我等著你回來~~:023: 我等著你回來~~:023:

回覆 #1277 ~@ok仔@~ 的帖子

女:092: 佢話啫:071: 我估係[仔]:071:

ok仔啱晒路程啦:071: ok仔有冇拍過拖:092: 是否青頭少年:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-20 12:22 PM 發表
:131: 好得意:036: 條眉咁細個已經見氣勢:041: 可能皮氣會較大,但絕對係聰明一族:036:
大哥識睇相???:023: 佢皮氣真係好大....要樣樣順佢意,唔係就發老脾...:028: :028:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 12:22 PM 發表

唔駛~!我己經用美男計(我個仔)鈎引佢.....:071: 佢好快會回到我身邊~~:096:
我等著你回來~~:023: 我等著你回來~~:023:
美男計:071: 我諗你好快等到佢回來:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-20 12:25 PM 發表
女:092: 佢話啫:071: 我估係:071:

ok仔啱晒路程啦:071: ok仔有冇拍過拖:092: 是否青頭少年:071:
有拍過:025: 不過散左好多次:026: 宜家冇

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 12:25 PM 發表

大哥識睇相???:023: 佢皮氣真係好大....要樣樣順佢意,唔係就發老脾...:028: :028:
個個bb都係架啦:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 12:11 PM 發表

一卜你就攬炒....齊齊輸....:029:
咸卡條粉腸仲要補時先被12碼追和..:043: :043:
今個月都唔知第幾次係咁...黑到盡...:026: :026:
咁你今日會買咩 ? 買你對家先:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 12:32 PM 發表

咁你今日會買咩 ? 買你對家先:096:
今晚買主...:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆