上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-6-8 04:45 PM 發表
超理想厘隻衰嘢上次都累我lost $$....:029:
今次你追我追...:023:
仲追? :044:  似做4哥喎,頂多只P

明天又跑馬仔喇 :131: , 剛剛去完個 friend 既 b-day party 返黎 , 當然第一時間上黎比師兄賽前老點吓先 , 連師兄都話難攪 :044: , 明天一於玩小小便算了, 但都係要贏馬會錢 :071: , 小有小贏 , 有贏就開心:036: , 大家都要贏:098: :098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-9 03:11 AM 發表
明天又跑馬仔喇 :131: , 剛剛去完個 friend 既 b-day party 返黎 , 當然第一時間上黎比師兄賽前老點吓先 , 連師兄都話難攪 :044: , 明天一於玩小小便算了, 但都係要贏馬會錢 :071: , 小有小贏 , 有贏就開心:036 ...
小注既心態去玩又會唔同,可能會有意想不到既收鑊..:098: :097:

小注玩既話 , 我會玩 熱頭拖冷腳 / 冷頭拖幾隻熱門腳 , 都係聽日先算 , 早抖 , 88 aa師兄

引用:
原帖由 ilovekwanyee 於 2007-6-9 01:02 AM 發表

我都係入尼撐你場
不過幾多先叫做細細地玩下....
如果每次賽日投注係1000蚊,咁細細地玩就今日最多玩500好啦,如果肯選幾場玩,可能唔駛500添,但如果貪玩場場玩,就要縮注..一場最多選2隻馬,仲要玩QP,我明天多數玩6至7場馬,每場1隻 WP玩下20蚊注都唔過300,如臨場睇到多一隻馬好D既就先買單QP:041:

第1場 手多多玩下先 最喜歡 1,7,9,冷門拖埋3,11都唔要4..:025:  就7,9 雙膽啦:131:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 12:17 PM 發表
第1場 手多多玩下先 最喜歡 1,7,9,冷門拖埋3,11都唔要4..:025:  就7,9 雙膽啦:131:
單Q攪掂:122: ,可惜唔中第3名...:043:

thanks for the detail~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 gouff2 於 2007-6-9 12:44 PM 發表
thanks for the detail~~~~~~~~~~~
唔好客氣,最緊要大家都有$嬴..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 11:39 AM 發表

如果每次賽日投注係1000蚊,咁細細地玩就今日最多玩500好啦,如果肯選幾場玩,可能唔駛500添,但如果貪玩場場玩,就要縮注..一場最多選2隻馬,仲要玩QP,我明天多數玩6至7場馬,每場1隻 WP玩下20蚊注都唔過300,如臨 ...
今日d馬忍到既慳番唔少....至少呢2場我真係坐係度睇跑馬算...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆