上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.0k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-30 11:47 PM 發表 查看引用來源

導火線唔係呢3句
係一件事
發生既事令到自己變得好係好事黎呀...

引用:
原帖由 nigel0701 於 2016-12-30 11:53 PM 發表 查看引用來源
這些機會....
咁希望你到時會開心啦~~
病其實好辛苦...keep到既話真係每星期做兩,三次運動, 做兩星期就已經見到效果...
已經著左件bikini係身,等等去到泳池,除左條裙就游得

引用:
原帖由 nigel0701 於 2016-12-30 11:54 PM 發表 查看引用來源
發生既事令到自己變得好係好事黎呀...
唔係一件好事
到而家都未overcome到,仲會發惡夢

各位happy new year
岩岩同D傾左大半個鐘電話(其實係我要脅佢,唔打俾我就無相睇)
25個來回挑戰成功,1月1目標係30個來回
著bikini去游,果然同我諗既一樣,完全無人望

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-1 12:26 AM 發表 查看引用來源
岩岩同D傾左大半個鐘電話(其實係我要脅佢,唔打俾我就無相睇)
相訓醒之後就會del
http://i1070.photobu ...
25 個來會係50 m pool ?

引用:
原帖由 kivil 於 2017-1-1 01:08 AM 發表 查看引用來源
25 個來會係50 m pool ?
25m短池姐
hea游平均2-3分鐘一個來回
今日都游左30個來回,聽日溫完書未散再去挑戰游35個來回

好那瘦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-1 12:26 AM 發表 查看引用來源
唔公平wo...
岩岩先係澳門番黎...邊睇得切呀...

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-12-31 04:13 PM 發表 查看引用來源

唔係一件好事
到而家都未overcome到,仲會發惡夢
而好方面諗啦...
起碼你而家肯去運動下..

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-1 00:26 發表 查看引用來源
咁既場面, 好想係現場望lolll
可以既話一齊游

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆