上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  151.2k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-14 11:30 AM 發表 查看引用來源

佢無扭計架喎:smile_14:
我講我姐

引用:
原帖由 NTA 於 2016-3-14 11:31 AM 發表 查看引用來源

咁會搞到D皮膚差哂 :smile_27:
做乜咁慘忙完仲要俾人鬧
因為有小部分人唔認真,我地一向係一個錯全體受罰

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-14 11:46 AM 發表 查看引用來源

我講我姐

唉…所以有時女性稱讚男性唔好信到咁足:smile_o08:

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-14 11:47 AM 發表 查看引用來源

因為有小部分人唔認真,我地一向係一個錯全體受罰

最憎連坐法:smile_o02:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-14 11:36 AM 發表 查看引用來源

再瞓過或再去忙過啦
岩岩去左沖涼換泳衣,等等返學食少少野就去上游水堂,望到自己心口,好似露唔少,雖則無身材可以露

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-14 11:50 AM 發表 查看引用來源

岩岩去左沖涼換泳衣,等等返學食少少野就去上游水堂,望到自己心口,好似露唔少,雖則無身材可以露

今次有通知係游水堂啦

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-14 11:48 AM 發表 查看引用來源

唉…所以有時女性稱讚男性唔好信到咁足:smile_o08:
哈哈~唔通你想我地唔讚你咩?
你諗下如果你帶完路,個女生講句我靠Google map都得la!你會有咩感受
但個女生講句你好叻丫如果係我一定會迷路,多謝你!你又會有咩感受,你寧願揀邊個?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-14 11:48 AM 發表 查看引用來源

最憎連坐法:smile_o02:
我都好憎,小部分人錯,就否定哂全部人既努力

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-14 11:53 AM 發表 查看引用來源

哈哈~唔通你想我地唔讚你咩?
你諗下如果你帶完路,個女生講句我靠Google map都得la!你會有咩感受
但個女生講句你好叻丫如果係我一定會迷路,多謝你!你又會有咩感受,你寧願揀邊個?

http://n2.hk/d/image ...
咁我識幾個google map都唔識睇嘅女仔嘅:smile_30:

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-14 11:54 AM 發表 查看引用來源

我都好憎,小部分人錯,就否定哂全部人既努力

總會有老鼠屎架:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆