上一頁下一頁
發新話題

空虛寂寞大反彈之情挑戇直男!!!

收藏  |  訂閱
3.2k  80.6k

引用:
原帖由 純情住家男 於 2011-10-11 04:57 PM 發表 查看引用來源
於是我就去啦。

第二日,當個friend打電話黎問我尋晚點果時,我就好沮喪咁話:"我冇希望喇"

於是我朋友問我: 係咪唔記得左同她開車門

我: 唔係,我幫她開左車門,佢仲好開心添...

朋友又問:係咪無幫佢拉đ ...

:smile_52:

:smile_35:

我唔明呀...:')

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-11 05:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19: :smile_19:

你會唔會開一開估妥當d呢:smile_45:
姑姑好悶咩?

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-11 05:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_19: :smile_19: :smile_19:

你會唔會開一開估妥當d呢:smile_45:

個答案係…有名ge學校就係名校

引用:
原帖由 eiknarf123 於 2011-10-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

個答案係…有名ge學校就係名校

流左d喎!

引用:
原帖由 iamvv 於 2011-10-11 04:57 PM 發表 查看引用來源
  有一天,一位外向活潑,穿著迷你裙的年輕女孩,騎著摩托車到加油站加油。
  因為她摩托車的加油口,是在摩托車中心脊的鑰匙孔旁邊,所以她就只坐在機車上,并沒有下車讓加油員加油。
  當加油的工讀生要加 ...
呢個都唔錯~

都係真人真事好笑~:smile_03:

引用:
原帖由 iamvv 於 2011-10-11 05:02 PM 發表 查看引用來源

姑姑好悶咩?

少少啦~
依家好好多~:smile_o09:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-11 05:05 PM 發表 查看引用來源
少少啦~
依家好好多~:smile_o09:
你成曰錫錫,我個電話濕曬啦!

引用:
原帖由 iamvv 於 2011-10-11 05:04 PM 發表 查看引用來源

流左d喎!無聊Iq題ma

做野先....閃

我有個真人真事:

有次我玩到冇嘢玩, 就諗住趁後生食下春藥會有咩反應, 留意左白田有間seven冇咩人的, 晚上約7時在附近走幾次, 發覺無人時即入, 收銀機低下放了一堆春藥, 二話不說拿起一合$6x元的比錢, 帶住興奮的心情回車研究下啦...:smile_o13: , 在車上一看, 點知個盒寫住sample:smile_o04: , 我心情由最高點瀉到谷低, 一路死返去一路小自己, 去到門口等了一陣即入, 同阿姐講要換喇, 阿姐嚮後面地櫃找了一陣找不到, 同時開始有人入來, 個阿姐見人多要收錢,大大聲叫入凍櫃裡面, "阿英, 我搵唔到個啲xx阿!!":smile_o04: , 個刻我真係想走, 不過諗起冇得玩又唔掂, 唯有開始玩精神分裂, 同自己講同阿爸買唔得阿! 個心好過啲, 厚住臉皮唔理人點諗, 阿姐最後嚮吊櫃搵到, 我急急腳走....:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆