上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.7k

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-23 09:34 AM 發表 查看引用來源

某月某日,大概冬天左右,我們一行三人,由Keith揸車往他東莞的廠房;忙了一整天工作,他先送我同事往他沙田的住所,然後就問我住喺邊處。我當時自己住黃埔;on the way 去緊我屋企的時候,他電話 ...
如果唔開心, 就唔好再諗囉!
人生苦短, 多 D 回味吓開心嘅嘢,
同我哋分享吓, 重好啦!

Thks!
引用:
原帖由 水喉匠 於 2011-7-20 01:36 AM 發表 查看引用來源
多謝boss的分享

故事裏面發生嘅事95%是真的。相亦是有真的,其實唔知點解會寫出嚟,或者,心裏面想用文字放肆吓啩!
引用:
原帖由 風流雀仔 於 2011-7-21 01:46 AM 發表 查看引用來源
終於用咗兩日睇完!好精彩
感覺如睇電影,戲內有浪漫情節及豐富內容,而boss的確係一位善解人意現代女性
相信恨死好多男女啊!:smile_30:

註:睇戲真係唔洗研究真偽:loveliness ...

佢講左咩 令你上釣呀:smile_47:

之後幾次佢都打電話想約我出來,但我冇理佢,始終係客戶關係,但有一日放工時,佢打電話比我,話同老婆嘈大交。想見吓我,唔知點解呢次我冇say no!同佢出咗去;食飯,講佢個女啲嘢,工作上啲煩嘢,同老婆不和 bla, bla, bla.....後來認耐咗,覺得佢好細心,細心到連我飲架啡幾多包糖佢都記得;一晚食飯,佢突然同我講,係好唔開心嗰種:”我同我老婆攪緊分居。” 我只係回認一聲”啊!”當晚佢飲咗啲酒,之後佢送我返屋企,去到樓下,佢突然之間攬住我,只係攬啫,冇其他嘢。嗰一刻,有一種”兩夥絕望的心”的感覺。又或者......當時我又係single, 所以......我叫咗佢上嚟我屋企。

喺lift度我倆個已經急不及待咁咀起來,去到我屋企,成年男女,大家都知有乜需要。咁我身材一直都keep得好好,他特別喜歡啜我的乳房乳頭,(坦白講,下面不劑的男人,他們的咀及手就一定十分利害,他亦一樣;當大家光脫脫之後,大家亦肆無忌憚的做喜歡的事。keith的舌頭差不多黏混我身上,而他亦是第一個男人錫我的陰部,可以話係......十分之利害,雖然他那東西只是短短的3,4吋,但之後他的手指在我陰道插抽,簡直想欏命一樣,剩係感覺到好多水從陰道流出來。之後,他將我推去梳化度,我冇辦法拒絕佢,不過真真正正做嘅時候,佢真係十分唔得。我估都係一分鐘多啲左右。其實同冇做差不多。同咗佢一齊之後,感覺,同單身冇乜分別,都係平時自己約朋友出街食飯睇戲,even我同佢去街,都係男還男,女還女行;做愛!唔係去我屋企就係酒店或九龍塘;佢條嘢真係冇乜用;不過後來佢成日用玩具嚟整我,可能係自己犯賤,唔甘心關係,好多時我都係扮好high咁。

直到有一次,Keith又用一支假陽具插我下面嘅時候,我突然間起身”壏”走支假狗,掟向佢度。之後發脾氣話”你究竟當我係雞定係女朋友呀?” 你哋估佢講乜!? 佢只係話”大家出嚟玩,咪咁認真吖,你同我又唔係玩唔起。”(有啲極難堪嘅嘢,我亦唔想再堤。)不過Keith呢個所謂男人,真係一個了不起嘅男人,我係話賤得十分了不起。

Sorry! 講咗咁多好無謂嘅嘢添。

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-23 11:41 AM 發表 查看引用來源

之後幾次佢都打電話想約我出來,但我冇理佢,始終係客戶關係,但有一日放工時,佢打電話比我,話同老婆嘈大交。想見吓我,唔知點解呢次我冇say no!同佢出咗去;食飯,講佢個女啲嘢, ...
得果3,4吋長?
真定假?:smile_13:
WHY要講SORRY
都唔會係無謂野呀
而且幾好睇呀:smile_30:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-7-23 11:41 AM 發表 查看引用來源

之後幾次佢都打電話想約我出來,但我冇理佢,始終係客戶關係,但有一日放工時,佢打電話比我,話同老婆嘈大交。想見吓我,唔知點解呢次我冇say no!同佢出咗去;食飯,講佢個女啲嘢, ...
講咗出嚟發洩咗係唔係舒服 d 呢?
忘記咗佢囉, 以後開開心心做人, 補番數.
呢 d 人咁冇品, 真係再見亦不是朋友啦!

:smile_39:

引用:

原來係咁,咁的話他真的好唔識點對待女性:smile_45:
請真,用假狗這些玩具只是在真的熟了很久先可以用的仲要最她是時先大家用意,佢咁樣單方面的話,唔嬲就有鬼啦:smile_22:
至於他的是3-4吋...只可以說是一般比較細少的亞洲人的大小.....(但我的都比他長:smile_40: )
和他插得果分幾鐘就完事的問題...無言....可憐...:smile_39:

引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2011-7-23 12:25 PM 發表 查看引用來源

講咗出嚟發洩咗係唔係舒服 d 呢?
忘記咗佢囉, 以後開開心心做人, 補番數.
呢 d 人咁冇品, 真係再見亦不是朋友啦!

:smile_39:
X2 :smile_42::smile_42:

引用:

thx for sharing!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆