上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.1k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 02:24 PM 發表 查看引用來源

不過依家沒有了高總:smile_13: :smile_38:
係喎!佢點呀???:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-12 02:27 PM 發表 查看引用來源

我返左黎喇!你仲記唔記得我呀???:smile_o06: :smile_o06:
我記得....同你傾過下,不過印象有d模糊啦,唔緊要啦,再傾過

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 02:27 PM 發表 查看引用來源

我都吾知發生咩事~:smile_45:

你好似仲返緊學架係咪呀:smile_41:  
係亞...你好記性woo...我仲返緊...仲有一年

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-12 02:28 PM 發表 查看引用來源

係喎!佢點呀???:smile_38: :smile_38:
我都吾知發生咩事喎:smile_45:

只知道佢之前周旋係秘書同大6妹之間~好難作出決擇~傳聞不愛江山愛美人:smile_44:

引用:
原帖由 july20100719 於 2011-5-12 02:34 PM 發表 查看引用來源

係亞...你好記性woo...我仲返緊...仲有一年
比心機呀~時間同金錢付出了~你明架啦:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 02:39 PM 發表 查看引用來源

比心機呀~時間同金錢付出了~你明架啦:smile_44:  
我會+....我下年一定要帶帽:smile_o06:

引用:
原帖由 july20100719 於 2011-5-12 02:40 PM 發表 查看引用來源

我會+....我下年一定要帶帽:smile_o06:
碩士定博士呀:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 02:48 PM 發表 查看引用來源

碩士定博士呀:smile_41:  
2者都唔係.....只係學士渣:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 02:14 PM 發表

應該係可樂125週年:smile_38:  
之前送我執左兩隻!

今次我又開始執啦!不過執完會有 M 記恐懼症一輪!

:smile_27:

引用:
原帖由 july20100719 於 2011-5-12 02:33 PM 發表 查看引用來源

我記得....同你傾過下,不過印象有d模糊啦,唔緊要啦,再傾過
我喺西藏返黎,之前差D無命!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆