上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.5k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 02:38 PM 發表 查看引用來源

又多口問下, 咩背境咁吸引呢? :smile_35:
咁八卦架:smile_o04:

不過我鍾意:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 02:38 PM 發表 查看引用來源

又多口問下, 咩背境咁吸引呢? :smile_35:
我認成左佢唔講得 :smile_44:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-8-4 02:24 PM 發表 查看引用來源
佢知呀,但佢真系好傻,佢完全只對果個死男人付出,佢話真系好愛佢。不過我睇佢真系愛得好辛苦好傷心,好替佢不值

佢想做二奶.定等離婚.如前者個男人冇里由會走.是後者:smile_41: 個女有出$贴佢嗎

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 02:11 PM 發表 查看引用來源

RAINBOW至索
可惜彈吾起喎:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

每個人都有自己的故事,上面類似她那種情況的女孩多的是,不論她是真是假,對你來說也沒所謂,既是點頭之交,也不用費心,我建議你還是將注意力多放在抱抱身上,要找一個真心對自己的確實不易,對她好一點,煙花 ...
我一上去就變浪子架喇 :smile_34:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 02:12 PM 發表 查看引用來源

唉! 煎乜丫...食刺身啦:smile_46:
企接受吾到囉

院長在此向大家問好:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

每個人都有自己的故事,上面類似她那種情況的女孩多的是,不論她是真是假,對你來說也沒所謂,既是點頭之交,也不用費心,我建議你還是將注意力多放在抱抱身上,要找一個真心對自己的確實不易,對她好一點,煙花 ...
講你自已嗎 浪子 点解上面D女甘中意問人借錢:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 02:56 PM 發表 查看引用來源

企接受吾到囉
呢單野真係從未遇到...好kick手,冇好位入....有挑戰

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-8-4 02:13 PM 發表 查看引用來源
龍e生,我最近又回復以前的自由生活了。
新認識了一個夜場做的女仔,佢好慘,被一個港男勁騙感情。
大陸夜場做的女仔都仲有這麼深愛一個已婚港男,少有了!!

當故仔聽下就冇壞既,吾駛咁上心架:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆