上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

有......我也見過.......
有男友點解又跟你走?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-15 03:52 PM 發表

有男友點解又跟你走?
首先......佢都係為工作........我自問對佢好好.......而佢男朋友.....是一名公務員.......安份本守........可以話不求有功......但求無錯.......

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-15 03:52 PM 發表 查看引用來源

有男友點解又跟你走?
都係老細正D:smile_47:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-15 04:02 PM 發表 查看引用來源

首先......佢都係為工作........我自問對佢好好.......而佢男朋友.....是一名公務員.......安份本守........可以話不求有功......但求無錯.......
我都知你對佢好好, 比我都跟硬你
唔知佢條仔有冇反對佢, 正正常常拍緊拖都好少女仔會離開佢條仔, 天津喎...一個北一個南 :smile_13:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-15 04:22 PM 發表

我都知你對佢好好, 比我都跟硬你
唔知佢條仔有冇反對佢, 正正常常拍緊拖都好少女仔會離開佢條仔, 天津喎...一個北一個南 :smile_13:
佢有提過........兩個人既關係....如果去到某一個位再無突破....而又無火花......那份情........可以話死左一半......
細水長流.......唔係個個人都啱.........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-15 04:27 PM 發表 查看引用來源

佢有提過........兩個人既關係....如果去到某一個位再無突破....而又無火花......那份情........可以話死左一半......
細水長流.......唔係個個人都啱.........
高總, tb應岩會係天津向你表明心跡, 你會點應對?

唉!冇波冇馬.R.J.度日 :smile_19:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-15 04:33 PM 發表

高總, tb應岩會係天津向你表明心跡, 你會點應對?
我...都係果句........錯既時間........遇到.....對既人........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-15 04:51 PM 發表 查看引用來源

我...都係果句........錯既時間........遇到.....對既人........
你會咁樣同佢講?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-15 04:49 PM 發表 查看引用來源
唉!冇波冇馬.R.J.度日 :smile_19:
係啦, 星期日冇馬跑, 條女又返工, 條街又熱, 真係想唔到做咩...煲碟打機 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆