上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.7k

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-23 03:09 PM 發表 查看引用來源
妳地未見過面咩 :smile_30:
未架.....我三步不出歸門架....亞媽話...網上面果D唔係好人黎架.........:smile_13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

妖...你條粉人...有邊次唔係用呢招:smile_o02: :smile_o02:
咁好用呀嗎, 稅局大忍曬, 有邊個唔驚呢個部門:smile_o05:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 03:09 PM 發表 查看引用來源

不如你請食飯,出黎慢慢研究丫:smile_o05:
我請食飯 :smile_41: :smile_30: 好呀 , 1 人 1 碗白飯 , 你地請我食餸囉 :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 03:11 PM 發表 查看引用來源

未架.....我三步不出歸門架....亞媽話...網上面果D唔係好人黎架.........:smile_13:
三步不出歸門 :smile_41:  你係黃花龜女黎架 :smile_30:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-23 03:06 PM 發表 查看引用來源
我係番禺都影過 d 差唔多架 :smile_30:
不過冇咁大既地方
係咪 iso 既問題呢 , 好似唔係好光咁既 :smile_40:
一定有影響, 不過d相upload左上網, 都有d影響.....:smile_13:
不過你當普通相看下算啦, 因為我第一次用呢d相機.....唔識影丫:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 03:10 PM 發表 查看引用來源

連新藉口都唔諗.....幾咁有誠意........:smile_45:
你地吾好咁諗啦,可能佢真係吾係睇你地吾起,真係吾係費事應酬你地呢…

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 03:13 PM 發表 查看引用來源

一定有影響, 不過d相upload左上網, 都有d影響.....:smile_13:
不過你當普通相看下算啦, 因為我第一次用呢d相機.....唔識影丫:smile_13:
冇所謂啦 , 最好睇果 d 都係妳個腦度啦

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-23 03:05 PM 發表 查看引用來源

答妳唔到:smile_o06: .......生死存亡, 最後一舖......八月中稅局dead line:smile_o03:
:smile_39: 佢仲係請唔到你出山:smile_27:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 03:14 PM 發表 查看引用來源

你地吾好咁諗啦,可能佢真係吾係睇你地吾起,真係吾係費事應酬你地呢…
丫 ~~~~~~ :smile_14:  ~~~~~~~ 你又講得幾好啵 :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-23 03:11 PM 發表 查看引用來源

咁好用呀嗎, 稅局大忍曬, 有邊個唔驚呢個部門:smile_o05:
其實真係唔係好多人驚ga咋...因為我搵得少:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆