上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 11)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:59 AM 發表 查看引用來源

算喇....我知你地是好姐妹...呻吓啫..
有用咩..當初我苦口婆心提..過她...她依然要..我何需再做衰人..
咁既然你對佢地都死哂心,咁做乜重要諗住件事姐..........當識少兩個人囉.........

他盈然在等妳、掛念妳嗎:smile_41:
引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:48 AM 發表 查看引用來源
另一個是我好姐妹..
在版面她永遠純...正義感0
但在版後是一個佛口蛇心的女仔....]
明明有男朋友...我果時唔知..有個男網友對我依戀..
我對她講可能會接受他.....點解她與他...
她不甘心....要破壞...要搞我與男 ...

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 06:04 AM 發表 查看引用來源
咁既然你對佢地都死哂心,咁做乜重要諗住件事姐..........當識少兩個人囉.........
他用分身攪我....要令我離開.

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 06:05 AM 發表 查看引用來源

男定女呀............

回覆 1271# 的帖子

如果你覺得咁咩糸度呻會開心D會有用
我當然唔會阻你亦阻唔到你
... 只糸何苦哩? :smile_42:

我呻完...拜拜...謝謝你聽我講...我個心舒服晒..

妳唔好理佢
引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 06:05 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 06:08 AM 發表 查看引用來源
影影......唔開心既事就唔好放在心裡,
諗下點樣可以令自已做個開心人重好啦..........

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 06:08 AM 發表 查看引用來源
做咩唔應我呀

講聲早晨先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆