上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.6k

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-6-11 11:06 發表 查看引用來源

你呢段野算唔算吹水先

我回覆你既吹水又算唔算吹水:smile_30:
算卦..D人話你唔作古仔上黎就係洗版玩吹水..遲D等我每曰上黎作下古仔先得:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 11:10 AM 發表 查看引用來源
算卦..D人話你唔作古仔上黎就係洗版玩吹水..遲D等我每曰上黎作下古仔先得:smile_35: :smile_35:  
故仔諗一諗:smile_30:

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-6-11 11:16 發表 查看引用來源

先把故仔諗一諗:smile_30:  
衣D唔使點唸..789貢講都得喇..千偏一樣..愛上女:smile_39:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 11:10 發表
禾日日都天到啲女同禾趕:smile_38:
撈公禾巧省你喔
貢我有矛資格日黎趕下陳船既野呢

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 11:21 發表
衣D唔使點唸..789貢講都得喇..千偏一樣..愛上女:smile_39:  
禾自己申請陳船呀5得咩

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-11 11:25 發表 查看引用來源
撈公禾巧省你喔
睇下D沉人認唔認同:smile_13:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-11 11:25 AM 發表 查看引用來源
撈公禾巧省你喔
撈公,禾煎天開始要長錢,禾以後都唔使錢啦,買菜可貴,不而去處實啦

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 11:26 發表
睇下D沉人認唔認同:smile_13:  
好似幾享受貢

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-6-11 11:31 發表

撈公,禾煎天開始要長錢,禾以後都唔使錢啦,買菜可貴,不而去處實啦
禾埃史你喔:smile_o09:

引用:
原帖由 苦男仔 於 2009-6-10 09:20 PM 發表 查看引用來源
係我上個月係深圳找左個女女過夜...呢個又係我新的一次的開始....不過我又係我的心痛的結果...我明知道香港人同大陸女仔都係好小機會會有結果..但係唔可以話係冇...不過真係好小好小我係深圳都玩左好好好多日子....都 ...
你覺得問題係邊庶???應該唔只係為左啲相咁簡單啩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆