上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.5k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

點解個個都知係我唔知嘅?師兄分享過?
有時唔係食唔食得住嘅問題,而係唔鍾意另一半太口花花
乜我口花花咩:smile_41::smile_41:
HAHA.......其實我果時同我女友係有D鬥氣相處,又互相幫助下慢慢係埋一齊.
果時既我已識分輕重,當佢成為女友,我既心思自然集中於佢一人身上.
至於其他異性,咪繼續係朋友囉.同異性朋友相處既界線,我又好清晰既,呢個都係對自己另一半既一種尊重嘛.

至於我呢位女友叫阿N,係我之前做呢個日誌樓主時有分享過我同佢既故事了.
但應該已跌出100頁,去左另一個宇宙.:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-10 06:22 PM 發表 查看引用來源

咁收到之後有無改觀或者多左欣賞?
會覺得佢有心思,但都係無鍾意到佢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 06:00 PM 發表 查看引用來源

師兄講得啱.
但果時我呢唔係好鬼投入於拍拖呢樣野,即唔會去諗咁樣做對方會鐘意或開心.
而且我成日認為,音樂叻,運動叻既人,先易有女仔鐘意.
我呢,我會坐埋一邊慢慢畫圖,HAHA.........................
我鍾意d反差大嘅,即係斯文文青類識音樂畫畫都無乜感覺,但一個粗豪嘅男仔但識彈琴吹笛畫畫反而會即時加分

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 06:28 PM 發表 查看引用來源

乜我口花花咩:smile_41::smile_41:
HAHA.......其實我果時同我女友係有D鬥氣相處,又互相幫助下慢慢係埋一齊.
果時既我已識分輕重,當佢成為女友,我既心思自然集中於佢一人身上.
至於其他異性,咪繼續係朋友囉.同 ...
你咁都叫唔口花花!?
你話對女友同異性朋友會唔同,我當然信,但我個人始終會覺得無安全感

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 06:53 PM 發表 查看引用來源

你咁都叫唔口花花!?
你話對女友同異性朋友會唔同,我當然信,但我個人始終會覺得無安全感
睇睇下我好似講到你係我另一半咁
我表達得唔好,師兄唔好介意

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 06:51 PM 發表 查看引用來源

我鍾意d反差大嘅,即係斯文文青類識音樂畫畫都無乜感覺,但一個粗豪嘅男仔但識彈琴吹笛畫畫反而會即時加分
即係甄子丹咁?
我要打十個,轉頭係度彈童話,哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-10 03:47 PM 發表 查看引用來源

我討厭用voice msg,點解要send voice msg呢?打字可以好方便咁睇但聽voice msg就相對好唔方便
同意,我都覺得voice msg 麻麻,我都係喜歡打字多啲

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-10 04:02 PM 發表 查看引用來源

我記得一開始和50分的情人wechat,佢好攪笑,佢要我先留voice msg,哈哈!
咁攪笑嘅~~~~要聽你把聲

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

HAHA,講真,呢樣我明.我亦試過,但好少用呢招.
講開畫野,我都有一招既,但已經懶用,因為有排畫,但師兄們都可以用,
就係用小小既記事本,快速揭而做成連環動作效果,成本少心思高,實在唔錯.
師兄果然好有心思,咁識氹女

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-10 05:15 PM 發表 查看引用來源

咁有你係樹,成班朋友都一定好多笑聲
同你做朋友實好開心,但俾我一定唔會搵你呢類型嘅做男朋友,會成日呷醋都似,哈哈
點解會成日呷醋呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆