上一頁下一頁
發新話題

預告第六回-BLACK(夠100推薦出~)EP II-8妹與果醬先生 -第五回-粉紅色初体驗 P.1有圖

收藏  |  訂閱
3.0k  75.3k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-7 05:20 PM 發表 查看引用來源

咁似我老公既...喜歡揸住對包包瞓~~~
忍下啦~~~
唔係我喜歡.....係佢喜歡呀

引用:
原帖由 小西123 於 2011-3-7 05:20 PM 發表 查看引用來源
咁就唔使講啦......我係好鹹汁...但都要顧下佢感受
咁咪好男人囉~~~(JUZ指呢一個STEP:smile_30::smile_30

引用:
原帖由 小西123 於 2011-3-7 05:21 PM 發表 查看引用來源
唔係我喜歡.....係佢喜歡呀
竟然....少可喎....多數都係男人比較喜歡居多~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-7 05:21 PM 發表 查看引用來源

咁咪好男人囉~~~(JUZ指呢一個STEP:smile_30::smile_30
我唔知女人想屌西而又無得屌時會點啦...:smile_24:
但男人想屌時無得屌,,,,,,條撚成日有嘢谷住谷住咁.....旭下碌嘢又硬...好撚麻煩
唔怪之得...有妓女存在:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

我中意用咀去咀波波架:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

由個乳頭細細粒...咀咀下變咗大黑提....好過引架
咀到佢起雞皮仲過引:smile_47: :smile_47:

收工啦:smile_15: :smile_15:
明天先傾:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 小西123 於 2011-3-7 05:33 PM 發表 查看引用來源
收工啦:smile_15: :smile_15:
明天先傾:smile_15: :smile_15:
再見啦~~~:smile_o07::smile_o07:

很精采支持好post

引用:
原帖由 fung908 於 2011-3-7 05:52 PM 發表 查看引用來源
很精采支持好post

THZ SOOOO MUCH:smile_o01::smile_o01::smile_o01::smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆