上一頁下一頁
發新話題

COPY團10月30,31日..軍匯,逃園,五月瓜,麗毫!逢假期前夕及週五六出發!

收藏  |  訂閱
1.5k  47.5k

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_44:我公司係天麩羅專門店

唔食生嘢大把好嘢食................:smile_o08:
我都好鐘意天婦羅

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:17 AM 發表 查看引用來源

我喺日本餐廳到.....做打雜既....:smile_o06:
天副羅4位大約多少錢呀:smile_o11:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:17 AM 發表 查看引用來源

我喺日本餐廳到.....做打晒骰既....:smile_o06:
:smile_o02: :smile_o02:
打晒骰都唔比任食,搞錯

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-10-23 03:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: :smile_o06:
係咪50蚊任食?
係就搵日特登黎搵你
不過我唔食牛
食檬你.........我公司一個飯SET.........即係一碗飯+咸菜(兩塊青瓜兩片羅白)+鼻屎湯都要五十蚊呀.......:smile_o12:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:26 AM 發表 查看引用來源

食檬你.........我公司一個飯SET.........即係一碗飯+咸菜(兩塊青瓜兩片羅白)+鼻屎湯都要五十蚊呀.......:smile_o12:
:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
咁唔駛預我喇
識你都無優惠
仲收我咁貴

引用:
原帖由 eric415 於 2009-10-23 03:21 AM 發表 查看引用來源
天副羅4位大約多少錢呀:smile_o11:
睇你食幾多嘢喇.........:smile_o01:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:27 AM 發表 查看引用來源

:smile_o06: :smile_o06: 食到飽囉

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:26 AM 發表 查看引用來源

都唔算貴啦:smile_o10:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-10-23 03:29 AM 發表 查看引用來源

都唔算貴啦:smile_o10:
:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14: 咁都叫唔算貴
咁你果到咪.................................
唔掂,超眼訓走人
記我幫我搞果50蚊任食燒烤

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-10-23 03:27 AM 發表 查看引用來源

你做的餐廳有什麼撚手野呀:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆