上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 57

收藏  |  訂閱
1.5k  26.5k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-14 09:44 AM 發表 查看引用來源

HAHA.,,,幾有創意,,下次沖完涼入:smile_o01:
係沖住涼咁入呀

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-14 09:45 AM 發表 查看引用來源

出餐勁LO,,去君月食BUFFET:smile_47:
好呀:smile_47: :smile_47:
之後就要開始忍喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-14 09:45 發表 查看引用來源

i see
但佢地通常都係去karaoke 慶祝既, 我又唔去得
你俾面....飯飯都可以架喎 :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-8-14 09:45 AM 發表 查看引用來源

:smile_o16: 八月開始LA......

仲話FD :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
咩喎
我知你近排冇咩點出呀, 唔咁多夜場嘛, 但你之前話囡囡開左學之後都會少d 出黎嘛, 咁我咪諗住開學前出黎食下飯囉

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-14 09:45 發表 查看引用來源

出餐勁LO,,去君月食BUFFET:smile_47:
好似冇生蠔eat喎

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-8-14 09:47 AM 發表 查看引用來源

你俾面....飯飯都可以架喎 :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
好呀...食飯我冇問題架

引用:
原帖由 心宜 於 2009-8-14 09:44 AM 發表 查看引用來源

HAHA.,,,幾有創意,,下次沖完涼入:smile_o01:
都好喎 :smile_46:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-14 09:48 發表 查看引用來源

咩喎
我知你近排冇咩點出呀, 唔咁多夜場嘛, 但你之前話囡囡開左學之後都會少d 出黎嘛, 咁我咪諗住開學前出黎食下飯囉
:smile_o06: 知道...

咁..next sat 下就唱K.....夜晚可以返家睇波.....:smile_o01:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-8-14 09:48 AM 發表 查看引用來源

好似冇生蠔eat喎
生蠔要10,11月

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-14 09:51 發表 查看引用來源

生蠔要10,11月
咁國慶去EAT :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆