上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

“人的生命,是一條不停伸延的線,當這條線向前延伸時,會踫到另一條也在延伸的『線』,當兩條『線』遇上,有時會匯合重疊起來變成一條線,然後繼續向前延伸;然而,有時兩條線只會交叉而過,然後各自向不同的方面延伸,那個你們相遇的地方,叫做『相遇點』。”

呢段好熟,系咪謝安琪o既歌?唔記得咩名

真係估唔到,由買醉叫雞到校園大事!:smile_30:
睇哂之前第一輯,三姊妹中我最鍾意係方雪綾~
敏佳唔好死呀!:smile_38:

it's so impressive...i nearly want to cry.

敏佳!! 敏佳!! 快d出現啦~~
劉sir 好掛住你!!

-------------------------------
如果到最後其中2集, 敏佳同劉金發搞多次就好了!!! :smile_47:

引用:
原帖由 熊熊熊 於 2009-11-4 08:39 AM 發表 查看引用來源
:')  
睇情色小說會熱淚盈眶
以前真係想像唔到......
:')
有無喊出嚟!

引用:
原帖由 Mr.VIP 於 2009-11-4 07:10 PM 發表 查看引用來源
敏佳!! 敏佳!! 快d出現啦~~
劉sir 好掛住你!!

-------------------------------
如果到最後其中2集, 敏佳同劉金發搞多次就好了!!! :smile_47:
多謝支持敏佳!

引用:
原帖由 archerhk 於 2009-11-4 11:11 AM 發表 查看引用來源
“人的生命,是一條不停伸延的線,當這條線向前延伸時,會踫到另一條也在延伸的『線』,當兩條『線』遇上,有時會匯合重疊起來變成一條線,然後繼續向前延伸;然而,有時兩條線只會交叉而過,然後各自向不同的方面延 ...
原創,不是歌詞!

引用:
原帖由 hkgxt2006 於 2009-11-4 06:29 PM 發表 查看引用來源
it's so impressive...i nearly want to cry.
是的,很感人的情節!

引用:
原帖由 kwoi 於 2009-11-4 05:21 PM 發表 查看引用來源
真係估唔到,由買醉叫雞到校園大事!:smile_30:
睇哂之前第一輯,三姊妹中我最鍾意係方雪綾~
敏佳唔好死呀!:smile_38:
劉金發最喜歡的,也是方雪綾!

very good
thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆