上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 11)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:32 AM 發表 查看引用來源

不需....有時我好想被多人知道他們啲衰野..
因為在徵區好多人識他們..
咁佢有無機會睇到尼段野架........

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:35 AM 發表 查看引用來源

留戀與我的感覺....
點解唔三口六面講清楚既...........

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:36 AM 發表 查看引用來源

未必..因為他們未起身
..
咁佢地而家係乜野關系呀?

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:39 AM 發表 查看引用來源

我講個比果個靚女知..當時他們未- 拍拖..我已話個賤男啲衰野.叫她小心..點知後來...
佢地兩個都係一齊呀

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:42 AM 發表 查看引用來源

好幸福的情侶...
咁你而家重愛唔愛個男仔?

回覆 1266# 的帖子

既然佢地宜家好幸福
點解你唔祝福佢地呢? :smile_35:
無謂再講啦 :smile_39:
你也快把個男人忘記吧

對唔住
也許我太多事了 :smile_27:

另一個是我好姐妹..
在版面她永遠純...正義感0
但在版後是一個佛口蛇心的女仔....]
明明有男朋友...我果時唔知她與男網友= ..有個男網友對我依戀..
我對她講可能會接受他.....點知她與他...
她不甘心....要破壞...要搞我與男網友不能一起..

回覆 1271# 的帖子

個男人仲搞緊你 ... :smile_27:
如果糸事實
正如yy5594咁講點解你唔三口六面約佢兩個面對面講哩?
糸呢度講有用咩? :smile_42:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-4 05:51 AM 發表 查看引用來源

不愛...
咁不如大家當面講清楚,叫佢地唔好再煩住你
可能條女覺得你仲鐘意條仔,所以先煩住你。

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 05:55 AM 發表
咁不如大家當面講清楚,叫佢地唔好再煩住你
可能條女覺得你仲鐘意條仔,所以先煩住你。
我都覺得面對面約出黎講糸最好的 ... 一次過三個人講清楚一次過了結所有野 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆