上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.6k

雖然要等,師兄好好休息,比多D精彩內容大家

師兄!真性福
我有你一半,死而無憾

每日一推,證明期待靜候師兄更新

師兄加油,等咗兩日明天終於有得睇,你嘅經歷真係好正

(尋晚坐夜車返到嚟,好攰。感謝呢幾日各位師兄嘅留言同支持。喺度我就一次過多謝晒。好,今日嘅update。。。)
自從嗰晚同水姐親密激戰後,我同佢嘅關係突飛猛進!甚至喺office佢對住我都突然之間「溫柔」好多。連R都開玩笑,問我係咪同水姐攪婚外情!我緊係死口都唔認!後來Athena點醒咗水姐,水姐至喺office「恢復」舊模樣對我呼呼喝喝,我至可以塞住R把口!
星期五Athena仍然發燒重感冒冇返工。星期五晚我又同水姐去開房。今次去尖沙咀維多利亞酒店,順便喺附近食韓國燒,當然事先我亦有同Athena報告。星期六水姐又約我去行街。。。其實余其話去街,不如話又去咗開房「慾肉大戰」!真係估唔到水姐咁大食。。。連續扑足三日!好彩當時我只有26歲,年輕力壯,一日射精兩次唔係問題!換著今日嘅我?一定「馬上風」陣亡!
我每次同水姐嘅戰況都唔駛我向Athena報句,因為水姐每次都會第一時間同Athena分享!佢哋呢對「金蘭姊妹」果然乜都分享、情比金堅!後來Athena感冒好返,我哋緊係第一時間去做愛!
Athena:嘩!你勁咗好多。時間耐咗。
我:緊係,我俾水姐搾到就嚟乾塘!佢次次都要我射兩次,我仲點可能好似以前咁敏感,一做就射?
A:咁我咪要多謝佢,令到我男朋友做愛技巧有進步?
我:喂!水姐唔似同我只係玩一時咁簡單,我估佢可能想長期維持一個禮拜玩三、四次!
A:咁你頂唔頂得順,想唔想同佢玩?
我:有邊個男人唔想?不過如果妳宜家叫我stop,我一定會!因為我最鍾意最想同佢做愛嗰個人係妳。
A:咁又唔駛。我知你個心喺我度就得。而且我最近都識到個新男仔!
😱😱😱
我:妳唔係病咩?仲出去玩唔同我講?
A:我話識到姐,冇話玩過呀。不過,之前我感冒宜家好返,我估呢一兩日我就會同佢做。。。
原來星期五Athena請病期喺屋企休息,當時佢阿爸阿媽都唔喺屋企。佢細佬J同佢一個朋友阿龍上年年中,喺深水埗黃金商場開咗間買賣維修電腦舖仔。話說當日Athena聽佢阿爸講冚住張綿被瞓覺出咗一身大汗(相傳出咗汗就會退燒),結果瞓到晏晝2:00左右焗到睡衣內衣褲全部濕晒!佢醒咗頂唔順,走咗去沖涼。因為屋企冇人,佢乜都冇攞就咁樣走去沖涼。就係佢沖完涼光脫脫由洗手間行出嚟時,突然見到一個完全唔識兇神惡殺嘅男人企咗喺個廳到,兩個人仲要四目相投!就係咁(比咸片仲要老套)嘅情況下,我女朋友就俾條友睇晒全相!條友當然就係呀龍!點解佢嗰日會出現喺Athena屋企?原來J濡咗幫客人修理嘅電腦parts証書喺屋企,佢又唔想山長水遠由深水埗返北角攞,佢又「信」得過阿龍(佢以前上過Athena屋企幾次,仲同世伯伯母飲過茶,只係Athena從來冇見過佢),所以就俾咗屋企鎖匙阿龍,叫佢返屋企幫佢攞證書。。。
結果。。。
當時Athena即刻走返入洗手間,阿龍都馬上講sorry同表明身份!嗰刻冇任何事發生。
但嗰晚起,阿龍就開始SMS同電話攻勢狂追Athena!Athena話自己已經有男朋友,但阿龍仍然唔肯放棄追求。結果Athena一時心軟應承感冒好返就同佢見面。
Athena:呢排只係同Florence攪,都冇同男人玩過,要平衡返,所以我就應承阿龍同佢呢一兩日見面。
我:喂!妳有冇諗過妳肯出去見佢,佢分分鐘以為妳肯接受佢追?
A:放心啦,我會同佢講清楚如果只係有性關係,我可以接受。但如果做男女朋友,就冇可能。放心喎,學你話事齋,有得扑嘢邊個男人會拒絕?
果然係「性鬥士愛美神」!病咗都可以搵列男人!
不過我可以喺度提早預告,1999年中開始我同Athena都行超級大衰運!Athena嘅衰運就係由佢細佬J同阿龍引起,尤其阿龍要付好大責任。
A:嗱,今次我有我玩,你有Florence玩,好公平呵!
我真心服咗我呢個女朋友!佢對男女關係嘅睇法簡直係「前無古人 後無來者」!
不過我唔會講呀龍同Athena嘅性事,因為冇乜嘢好講!Athena自己親口講,第一次(亦係唯一一次)同呀龍去開房,已經係「悲劇」收場!條友居然「不舉」全場半軟!
男人悲歌呀!
不過,我衷心希望佢呢一世都不舉!因為佢之後所做嘅嘢,害得Athena同我都好慘,尤其Athena。不過,呢啲以後updates之講。。。
喺第N次同水姐激戰完我攬住水姐時。。。
水姐:喂Vincent,你越嚟越勁。
我:係?
水姐:Athena真係有福氣。
我:咁宜家我同妳一個禮拜都做幾次,妳都好有福氣呀。
水姐:咁我同你最多都只係「炮友」,冇可能再進一步。。。
我:水姐。。。妳唔係對我。。。動咗心呀?😰😰😰
水姐:黐線!緊係冇!我結咗婚㗎啦。
我:咁做乜咁大感概?(心𥚃面鬆一口氣)
水姐:我年紀大。。。
我:又幾大呀,咪。。。
水姐:我42歲啦!我足足大你16年呀。
我:咁又點呢?就算妳到50歲,只要妳肯,我一樣會繼續同妳親熱!
水姐:我知,但問題係我唔想!
我:吓?
水姐:我好想同我老公做。呢排我一路同你做,一路幻想你係我老公。而且,佢呢排都有問起我同你啲嘢。。。
我:你。。。老公開始介意?
水姐:其實有邊個男人唔會介意戴綠帽?佢知自己問題,口就講冇問題妳去玩啦,心其實緊係唔舒服。
我:咁即係?
水姐:我老公想約你同Athena見面食餐飯。
我:吓?😰😰😰
水姐:放心,唔係搵你麻煩。佢純粹想識你哋,知道吓佢老婆同啲乜嘢人喺埋一齊姐,尤其係想見你。
老實講,當時我只能夠應承。。。
但個心非常極度不安!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-7 09:31 發表 查看引用來源
(尋晚坐夜車返到嚟,好攰。感謝呢幾日各位師兄嘅留言同支持。喺度我就一次過多謝晒。好,今日嘅update。。。)
自從嗰晚同水姐親密激戰後,我同佢嘅關係突飛猛進!甚至喺office佢對住我都突然之間「溫柔」好多。連R都開玩笑,問我 ...
歡迎師兄回歸,-返來就有更新,真係利害!😬👍

Thank you CHing update
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-7 09:31 發表 查看引用來源
自從嗰晚同水姐親密激戰後,我同佢嘅關係突飛猛進!甚至喺office佢對住我都突然之間「溫柔」好多。連R都開玩笑,問我 ...

對住雅典娜都硬唔起真係好可憐!
師兄你唔好咁操勞, 多D休息阿

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-7 09:58 發表 查看引用來源
對住雅典娜都硬唔起真係好可憐!
師兄你唔好咁操勞, 多D休息阿
有原因㗎。。。後面updates會講。

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2024-8-7 09:53 發表 查看引用來源
Thank you CHing update

thank you.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆