上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.6k

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-30 08:52 PM 發表 查看引用來源

包2Q呀?
是呀2Q,不過要係住客才有50元優惠,分400,300二種技師,仲有歡樂椅呢(不過我係好男人並無幫襯,去幫襯的是我朋友)。該酒店在週六、日比平時平100-150元(真奇怪),我住行政套房248元,平時400多。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-11-30 09:00 PM 發表
是呀2Q,不過要係住客才有50元優惠,分400,300二種技師,仲有歡樂椅呢(不過我係好男人並無幫襯,去幫襯的是我朋友)。該酒店在週六、日比平時平100-150元(真奇怪),我住行政套房248元,平時400多。
行政套房當然是平日出差才會租﹐星期六﹑日誰出差呀﹗遲D更加沒有出差添﹗

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2008-11-30 09:00 PM 發表
不過我係好男人並無幫襯,去幫襯的是我朋友~~~~~~歡樂椅怎樣玩呢? 沒有試過﹗﹗﹗:smile_13: :smile_13: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-30 09:22 PM 發表 查看引用來源

行政套房當然是平日出差才會租﹐星期六﹑日誰出差呀﹗遲D更加沒有出差添﹗
是所有房都有周末特價,不單行政套房;見甘抵咪試下囉。不過酒店個侍仔當我地羊咕,猛話SN女唔好的,他叫的才好,問價:300大元,見我地只笑不答,又話有D平少少的,真當我地第一日出來玩:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-30 09:24 PM 發表 查看引用來源

不過我係好男人並無幫襯,去幫襯的是我朋友~~~~~~歡樂椅怎樣玩呢? 沒有試過﹗﹗﹗:smile_13: :smile_13: :smile_44: :smile_44:
歡樂椅相信同CP副嚎差不多,這方面可樂兄最清楚啦

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-30 14:07 發表 查看引用來源

你去左邊呀﹗玩失縱呀﹗﹗﹗
比條DJ妹包左3日2夜...你冇睇錯,真係包~~

引用:
原帖由 ox9 於 2008-11-30 10:23 PM 發表

比條DJ妹包左3日2夜...你冇睇錯,真係包~~
師兄一定好靚仔﹗我現在只可以包人﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-30 22:40 發表 查看引用來源

師兄一定好靚仔﹗我現在只可以包人﹗:smile_30: :smile_30: :smile_30:
靚乜鬼仔吖,我哩啲碎料泥咋...本來真係唔想上,但DJ妹講明包我3日2夜,咪試下做鴨既滋味囉~~

引用:
原帖由 ox9 於 2008-11-30 10:48 PM 發表

靚乜鬼仔吖,我哩啲碎料泥咋...本來真係唔想上,但DJ妹講明包我3日2夜,咪試下做鴨既滋味囉~~
甘做鴨好唔好做呀?  呢一個客人好唔好服事呀﹗正唔正呀?

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-30 22:52 發表 查看引用來源

甘做鴨好唔好做呀?  呢一個客人好唔好服事呀﹗正唔正呀?
其實依件砌個架啦,我話依排手緊唔去玩啦,點鬼知佢出依招~~:smile_27: :smile_27:

今次幾好架,一上到去,佢就成個銀包比左我,跟住講,依幾日既洗費係入面攞:smile_27: ...佢個樣一般啦,但佢間場佢收DJ 小費300元一間~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆