上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.5k

引用:
原帖由 洪瑋 於 2016-12-12 11:05 PM 發表 查看引用來源

鴻略兄好,別來無恙,小弟而家坐緊監等服刑期滿出番黎,再同你“頂撞頂撞”下哈哈。
等你。冇你,我刨馬都冇咁落力,上次原來賽績好強的大聚會99倍就咁走咗雞。

明晚大摩兩駒用韋達,頭痕,好怕馬有人冇。其實大摩係唔係可以試下其他見得人的騎師,例如莫艾誠,反正四歲系列將會等人用。

軍事出擊捨得退役啦

引用:
原帖由 meinhard 於 2016-12-13 06:07 PM 發表 查看引用來源
軍事出擊捨得退役啦
隻馬唔使再受苦,我地又唔使再見到個兩公婆。好事。

引用:
原帖由 schon319 於 2016-12-13 06:36 PM 發表 查看引用來源

隻馬唔使再受苦,我地又唔使再見到個兩公婆。好事。
面目再憎就係呢啲!

引用:
原帖由 meinhard 於 2016-12-13 07:19 PM 發表 查看引用來源

面目再憎就係呢啲!
正常舊馬王級數都有告別儀式,呢隻唔知有無?我係馬主就無謂搞了,

引用:
原帖由 鴻略 於 2016-12-13 04:38 PM 發表 查看引用來源

等你。冇你,我刨馬都冇咁落力,上次原來賽績好強的大聚會99倍就咁走咗雞。

明晚大摩兩駒用韋達,頭痕,好怕馬有人冇。其實大摩係唔係可以試下其他見得人的騎師,例如莫艾誠,反正四歲系列將會等人用。
想贏當然可以試下,但係想輸就無人會比韋達更好,我就寧願輸錢都唔會買韋達

引用:
原帖由 tomyeungsteve 於 2016-12-13 10:28 PM 發表 查看引用來源

想贏當然可以試下,但係想輸就無人會比韋達更好,我就寧願輸錢都唔會買韋達
勝一籌我都係等多場先 反正四班谷草千二差唔多個個星期有賽程 部署出擊相對容易

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2016-12-13 11:14 PM 發表 查看引用來源

勝一籌我都係等多場先 反正四班谷草千二差唔多個個星期有賽程 部署出擊相對容易
今季13少大熱大摩馬2start2 win

引用:
原帖由 octagonal25 於 2016-12-14 12:29 AM 發表 查看引用來源

今季13少大熱大摩馬2start2 win
以馬論馬,兩匹都是正路頭馬。

海翡翠8檔但1-7檔無快馬,順勢已肯定可貼欄放頭,只忌捉一捉給外檔馬掩入。

勝一籌上次外檔沿途三疊仍衝刺不俗,今次增程二百似更合適,檔位轉佳取位容易,最強對手已是舊摩馬八心之煌。

果然勝一籌增程win,摩韋配又惦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆