上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 06:10 PM 發表

好 如果頭場中win的話 就唔係你死就我亡 :096: :096: :096:
652319-MAY-2008
18:09 過關
2X1
主客和
入球大細
星期一 1 咸卡 (主) 對 史卓加斯特 (客)
主 @ 2.20
星期一 2 聖美倫 (主) 對 格拉斯哥流 ...
一定撐你!!:098: :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-19 06:10 PM 發表

好 如果頭場中win的話 就唔係你死就我亡 :096: :096: :096:
652319-MAY-2008
18:09 過關
2X1
主客和
入球大細
星期一 1 咸卡 (主) 對 史卓加斯特 (客)
主 @ 2.20
星期一 2 聖美倫 (主) 對 格拉斯哥流 ...
:098: 好:098:

流浪 細 輸咗...................:029: :029: :029:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 08:50 AM 發表
流浪 細 輸咗...................:029: :029: :029:
冇錫錫啦~~~:043: :043: :043:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 09:42 AM 發表

冇錫錫啦~~~:043: :043: :043:
嘩:044: 你两個 Morning Q 呀:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 08:50 AM 發表
:096:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-5-20 10:21 AM 發表

嘩:044: 你两個 Morning Q 呀:096:
唔要morning Q 要maggie Q...:096:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-20 10:31 AM 發表

:096:
見人輸$$你好開心咩?!:046: :046:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 10:46 AM 發表

見人輸$$你好開心咩?!:046: :046:
唔係呀:026:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 10:44 AM 發表

唔要morning Q 要maggie Q...:096:
maggie q 好咩 :030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆