上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

超理想厘隻衰嘢上次都累我lost $$....:029:
今次你追我追...:023:

6月9日 賽前(唔想)老點你
  6月9日賽事一睇排位,已經覺得難玩,仲要加埋天氣因素,坦白講,我明天就睇多過玩,最多追番一d自己追開既冷門馬,但都係搏搏下,我(唔想求其)老點大家,話就話老點姐,都要有文有路有譜先得架嘛,所以今次都係係咁意講下d心水馬..唔岩心水可以唔信我.:030:
第1,2場冇心水.
第3場有一隻馬我追開既,有睇開我post既朋友都g我追開 9上海之友,簡單d講我會追到呢隻馬嬴馬或入位置,又可能追到送隻馬去做狗餅(退役),我仍然覺得隻馬在5班係隨時可以有表現.
第4場有一隻馬可以講下,就係 3風雷劍,睇佢最近呢4次賽事係愈跑愈好,而且呢場我又睇唔到有咩馬係突出,3風雷劍又係半冷,可以小注 W/P.
第7場 4超理想上賽跑完賽後評我都有講過呢隻上賽跑得好差,今次換 楊啟棠,其實換邊個我都會照捧場,馬有班利又唔係熱門,難得又有狀態,一定W/P捧場.
第8場 12喜蓮精彩係我全日重心,可惜係大熱門,臨場有16蚊比你玩都偷笑,呢隻馬我唔單止話佢嬴得,如無意外下屆國際賽1600-2000都係佢嬴埋,呢場我單W就算.
第9場 10長勝福將終於肯狽輕磅跑,唔敢話佢實嬴得,但位置應該走唔甩細W大P啦.

贏輸一件事...總之撐老友為先...:046:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-8 09:49 PM 發表
贏輸一件事...總之撐老友為先...:046:
多謝多謝..:041:  但明天馬仔都係細細地玩好啦..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 09:56 PM 發表

多謝多謝..:041:  但明天馬仔都係細細地玩好啦..:023:
返到嚟即刻支持你先:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 09:56 PM 發表

所以今晚睇你老點既心態同之前5次都好唔同..之前次次都搏命....今次反而係抱住種娛樂既心態去睇馬...睇你地講野...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-8 10:07 PM 發表

所以今晚睇你老點既心態同之前5次都好唔同..之前次次都搏命....今次反而係抱住種娛樂既心態去睇馬...睇你地講野...:097:
岩呀,我都係咁諗..:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 10:04 PM 發表

返到嚟即刻支持你先:025:
多謝,明天記得睇清楚形勢先好落大注..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 10:11 PM 發表

岩呀,我都係咁諗..:041:
你好番d未...我上過黎睇到你星期3好似唔太舒服..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-8 10:11 PM 發表

多謝,明天記得睇清楚形勢先好落大注..:023:
天日4點幾考試:028: 仲要過香港:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆